Muziektheater > The Great Downhill Journey of Little Tommy - Jonas Vermeulen en Boris Van Severen

Deze informatie is niet meer actueel!
The Great Downhill Journey Of Little Tommy’ is een voorstelling in de vorm van een concert, waarbij het verhaal verteld wordt in songs. Die songs worden aangevuld met live tekeningen van Sarah Yu Zeebroek. De jonge honden Jonas Vermeulen en Boris Van Severen nemen het publiek mee in een energieke wervelwind van seks, drugs en rock-‘n-roll.

Wanneer

  • 03 februari ’17 (vr)
    van 20.30 u

Prijs

€ 14,00 (Basisprijs: € 14.00; 65+: € 12,00; Abo: € 11,00; -26j / Abo -26j: € 7,00; Weekendpas: € 25,00; -26j / Leerlingen Academie: € 15,00)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Tommy woont samen met zijn moeder in een stad op een heuvel. Op een dag beslist hij dat hij de zee wil zien en vertrekt hij met zijn fiets voor een tocht naar beneden. Onderweg komt hij allerlei figuren tegen die om de één of andere reden niet in de stad thuishoren.

‘The Great Downhill Journey Of Little Tommy’ is een voorstelling in de vorm van een concert, waarbij het verhaal verteld wordt in songs. Die songs worden aangevuld met live tekeningen van Sarah Yu Zeebroek. De jonge honden Jonas Vermeulen en Boris Van Severen nemen het publiek mee in een energieke wervelwind van seks, drugs en rock-‘n-roll.

“Dit duo met cowboylaarzen, een plectrum in de achterzak van de zwarte jeans, een gepassioneerde spelersziel en een hart vol broze woorden zou wel eens een flinke portie sex and drugs and rock & roll in het hedendaagse theater kunnen injecteren. Very good indeed!” – (Focus Knack)

Voorstelling in het kader van het jongerenfestival van Cultuurcentrum Gildhof, Theater Malpertuis en Stedelijke Academie voor Muziek en Woord.

Tekst, met en muziek: Jonas Vermeulen, Boris Van Severen
Muziek: Thomas Deckx, Pieter-Jan Jansen

Bron: UiTinVlaanderen.be