Theater > Slumberland - Zonzo Compagnie

Deze informatie is niet meer actueel!
Slumberland is een adembenemende filmisch-muzikale tocht naar de wereld vd nacht. Het moment dat alles kantelt en de droom het wint vd realiteit. Het zijn de kinderen zelf die je met hun verbazingwekkende fantasie meenemen. De live gebrachte songs (gecomponeerd door An Pierlé en Fulco Ottervanger) en de filmbeelden van Nathalie Teirlinck verbeelden en verklanken een reeks wonderbaarlijke figuren.

Wanneer

  • 29 januari ’17 (zo)
    van 15.00 u

Prijs

€ 7,00 (Basisprijs: € 7.00; -12j: € 5,00; Familiepas: € 50,00)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Slumberland is een adembenemende filmisch-muzikale tocht naar de wereld van de nacht. Het moment dat alles kantelt en de droom het wint van de realiteit. Het zijn de kinderen zelf die je met hun verbazingwekkende fantasie meenemen naar een fascinerende wereld. De live gebrachte songs van An Pierlé en Fulco Ottervanger en de filmbeelden van Nathalie Teirlinck verbeelden en verklanken een reeks wonderbaarlijke figuren die elkaar in een nachtelijke wereld ontmoeten. Het maanmeisje dat op de aarde landt, het zandmannetje dat zijn zandgrot verlaat, de slaapprofessional die de slaap tot wetenschap maakt, de vleermuisjongen die liefst ondersteboven slaapt … Stuk voor stuk magische, ontroerende en grappige figuren die balanceren op de koord die slap gespannen staat tussen wat echt is en wat niet en nog lang in je geheugen blijven verder leven.

Deze voorstelling van Zonzo Compagnie werd overladen met recensiesterren en in Knack “één groot hoogtepunt” genoemd.

Winnaar van de Music Theatre NOW prijs!

Met: Juno Peeters, Egon Peeters, Mathis Schellekens, Nina van den Heuvel, Esra Vandenbussche, Arthur van Ranst, Ananke Indigne, Tobe Leemans, Tijl Peirsman, Lio Bertier, Lily Clignett, Jente Claus, Isadora Gisen, Frank Wens, Storm Wens

Bron: UiTinVlaanderen.be