Slotconcert Mini Play-In

Deze informatie is niet meer actueel!
Het basisconcept: jonge muzikanten van diverse korpsen uit de regio samenbrengen om muziek te spelen en uiteraard ook plezier te maken. Er zal worden gerepeteerd aan een gevarieerd concertprogramma en wij hopen het slotconcert te spelen voor een bomvolle zaal. Wij nodigen hiervoor dan ook alle ouders en sympathisanten uit. Het slotconcert gaat door op zaterdag 8 april om 20u in de Parochiezaal.

Wanneer

  • 08 april ’17 (za)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Parochiezaal Aarsele
adres
Jules van Ooststraat 148700 Aarsele (Tielt)

Info

Het basisconcept van de 16de Mini Play-In blijft ongewijzigd: jonge muzikanten van diverse korpsen uit de regio samenbrengen om muziek te spelen en uiteraard ook plezier te maken. Er zal worden gerepeteerd aan een gevarieerd concertprogramma en wij hopen het slotconcert te spelen voor een bomvolle zaal. Wij nodigen hiervoor dan ook alle ouders en sympathisanten uit. Het slotconcert gaat door op zaterdag 8 april om 20u in de Parochiezaal.
Alle muzikanten vanaf L3 (of 2de jaar instrument) met een instrument gangbaar in een HAFABRA-bezetting worden uitgenodigd om aan de Mini Play-In deel te nemen. Op deze manier ervaren zij het samenspelen in een grote groep en dit op een aangepast niveau.
Wij rekenen op een minimum bezetting van 50 muzikanten!

Bron: UiTinVlaanderen.be