Streekbierloop

Deze informatie is niet meer actueel!
Na elke inspanning hoort een beloning. Onder dit motto wil de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele alle sportieve lopers in de watten leggen. Met de Streekbierloop biedt Sint-Cecilia de sportievelingen niet alleen een parcours en voorzieningen aan om tot het uiterste te gaan, maar ook de gepaste verwenning achteraf. Na elke afgelegde ronde van anderhalve kilometer verdien je ...

Wanneer

  • 05 augustus ’17 (za)
    van 14.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: € 10; Kinderen: € 5; Volwassenen ADD: € 12; Kinderen ADD: € 6)

Waar

naam
Parochiezaal Aarsele
adres
Jules van Ooststraat 148700 Aarsele (Tielt)

Info

Na elke inspanning hoort een beloning.

Onder dit motto wil de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele alle sportieve lopers in de watten leggen.

Met de Streekbierloop biedt Sint-Cecilia de sportievelingen niet alleen een parcours en voorzieningen aan om tot het uiterste te gaan, maar ook de gepaste verwenning achteraf.

Na elke afgelegde ronde van anderhalve kilometer verdien je als deelnemer één heerlijk streekbiertje. Je loopt, wandelt, huppelt, hinkt of danst de rondes door het centrum van Aarsele (Tielt) op een volledig verhard parcours. Na het lopen kan je jouw biertjes (maximum 6) afhalen in een mooi pakket. We houden natuurlijk niemand tegen om meer dan 6 rondjes af te leggen.

Ook aan de jongsten wordt gedacht. Zij kunnen zich amuseren bij de voorziene kinderanimatie of kunnen alsnog snoepgoed verdienen door hun sportiviteit te bewijzen.

Inschrijven kan via www.cecilia-aarsele.be. Hiervoor vragen wij vooraf een bijdrage van € 10 voor volwassenen en € 5 voor jeugd (6 tot 16 jaar). Beslis je op de dag zelf nog om deel te nemen, dan betaal je € 12 en € 6. Deze prijs omvat ook een sportverzekering, aanwezigheid Rode Kruis en de mogelijkheid tot douchen.