Nitro Productions-Nitro Sensations

Deze informatie is niet meer actueel!
Deze carhappening groeide uit tot een van de grootste nachtmeetings van het land en is maar liefst aan zijn 10de editie toe rond de Tieltse Hallentoren. Elk jaar rijden meer dan 300 wagens uit verschillende landen (NL, DE, FR, UK) over de Markt. Zowel oldtimers, performance (sport-)wagens als gestylede (tuning) wagens nemen deel. Dit jaar wordt niet de Tramstraat maar de Markt volledig ...

Wanneer

  • 10 juni ’17 (za)
    van 18.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Markt Tielt
adres
Markt 138700 Tielt

Contact

website
http://www.tieltzomert.be

Info

Deze carhappening groeide uit tot een van de grootste nachtmeetings van het land en is maar liefst aan zijn 10de editie toe rond de Tieltse Hallentoren.

Elk jaar rijden meer dan 300 wagens uit verschillende landen (NL, DE, FR, UK) over de Markt. Zowel oldtimers, performance (sport-)wagens als gestylede (tuning) wagens nemen deel. Dit jaar wordt niet de Tramstraat maar de Markt volledig omgetoverd tot een vipplaats voor oldtimers met een vipgebeuren op het Alexianenplein en het Generaal Maczekplein. In de Europahal wordt een leuke presentatie voorzien voor deelnemers met een speciale wagen. Vele kraampjes en standhouders worden het centrale punt van deze bijzondere nacht op wielen!

PRIJS
GRATIS

TIJDSTIP
START OM 18U00, EINDE MET PRIJSUITREIKING OM MIDDERNACHT

LOCATIE
MARKT EN OMGEVING, TIELT

MEER INFO
STEFAAN DERUYCK - T 0475 352 787