Streekbierloop en Kermisweekend Aarsele

Deze informatie is niet meer actueel!
Streekbierloop Bij elke inspanning hoort een beloning. Onder dat motto wil de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele alle sportieve lopers in de watten leggen. Met de Streekbierloop biedt Sint-Cecilia de sportievelingen niet alleen een parcours en voorzieningen aan om tot het uiterste te gaan, maar ook de gepaste verwenning achteraf. Na elke afgelegde ronde van anderhalve ...

Wanneer

  • 05 augustus ’17 (za)
    van 00.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; 6-16 jaar: 5,00 €; ADD volwassen: 12,00 €; ADD kinderen: 6,00 €)

Waar

naam
Parochiezaal Aarsele
adres
Jules van Ooststraat 148700 Aarsele (Tielt)

Info

Streekbierloop
Bij elke inspanning hoort een beloning.
Onder dat motto wil de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele alle sportieve lopers in de watten leggen. Met de Streekbierloop biedt Sint-Cecilia de sportievelingen niet alleen een parcours en voorzieningen aan om tot het uiterste te gaan, maar ook de gepaste verwenning achteraf. Na elke afgelegde ronde van anderhalve kilometer verdien je als deelnemer één heerlijk streekbiertje. Je loopt (wandelt, huppelt,…) de rondes door het centrum van Aarsele (Tielt) op een volledig verhard parcours. Na het lopen kan je jouw biertjes (maximum 6) afhalen bij de organisatie in een mooi pakketje. We gaan natuurlijk niemand tegenhouden die meer dan 6 rondjes wil afwerken. Ook aan de jongsten wordt gedacht. Zij verdienen met hun sportiviteit snoepgoed of kunnen zich amuseren bij de voorziene kinderanimatie. Om je in te schrijven voor dit evenement wordt gevraagd vooraf een bijdrage van € 10 voor volwassenen en € 5 voor jeugd (6 tot 16 jaar). Beslis je op de dag zelf nog om deel te nemen, dan betaal je € 12 en € 6. In deze prijs zit ook een sportverzekering, EHBO en de mogelijkheid tot douchen vervat.
Wat? Recreatief loop / wandel / jogging evenement
Waar? Rond de parochiezaal van Aarsele (Jules van Ooststraat 14)
Wanneer? 5 augustus 2017
Inschrijven? Via www.cecilia-aarsele.be
Prijs? Volwassenen: €10 VVK, €12 ADD. Kinderen (voor snoepen): €5 VVK, €6 ADD.

Streekbieravond
Zaterdag 5 augustus is het weer tijd voor onze jaarlijkse gezellige Streekbieravond (16de editie)! Neem jouw vrienden, familie en buren mee en zak af naar het terras van de parochiezaal om één of meerdere streekbiertjes te nuttigen in een uiterst gezellige setting. Je kan er genieten van meer dan 20 verschillende streekbieren. Er zullen zowel bekende als onbekende blonde, tripel, bruine & amber bieren te krijgen zijn. Voor de niet-bierdrinkers voorzien we cava en frisdrank. Voor de kleinsten onder ons zal er ook terug een springkasteel staan. Met andere woorden, voor elk wat wils! Niet alleen tijdens, maar ook na de Streekbierloop, ben je welkom in de parochiezaal om ons aanbod te ontdekken. Wij blijven open tot de laatste liefhebber huiswaarts keert. Tot dan! Naast de lekkere biertjes is de zon alvast ook besteld!

Wat? Gezellig café met een ruim assortiment streekbieren
Waar? Parochiezaal Aarsele (Jules van Ooststraat 14, 8700 Aarsele)
Wanneer? 5 augustus 2017
Prijs? Gratis toegang, democratische prijzen voor de streekbieren
Meer informatie op www.cecilia-aarsele.be

Kermisweekend
Traditioneel is er op 5 en 6 augustus ook een heuse kermis in het centrum van Aarsele!