Muziektheater > Virginity - fABULEUS / HETPALEIS

Deze informatie is niet meer actueel!
Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Kan ik kiezen? Wat gaan ze zeggen? Virginity is theater, dans en live muziek. Vier performers vinden in het werk van popicoon Prince een speeltuin om het te hebben over verschillende vormen van identiteit. Over ieders verlangen om zich te onderscheiden van anderen en toch aanvaard te worden. Met zijn unieke looks, teksten en geluid was Prince kind van zijn tijd én ...

Wanneer

  • 19 oktober ’17 (do)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; 65+: 12,00 €; -26j: 7,00 €; Theaterpas (5 tickets): 55,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Kan ik kiezen?
Wat gaan ze zeggen?

Virginity is theater, dans en live muziek. Vier performers vinden in het werk van popicoon Prince een speeltuin om het te hebben over verschillende vormen van identiteit. Over ieders verlangen om zich te onderscheiden van anderen en toch aanvaard te worden.
Met zijn unieke looks, teksten en geluid was Prince kind van zijn tijd én tijdloos genie. Voor sommigen een onruststoker, voor anderen een profeet. Wat maakt een artiest zo ongrijpbaar en controversieel?
“Cool means being able to hang with yourself. All you have to ask yourself is 'is there anybody I'm afraid of? Is there anybody who, if I walked into a room and saw, I'd get nervous?' If not, then you're cool.” (Prince)


met : Marieke Dermul, Natascha Pire, Lennert Coorevits en Boris Van Severen
regie : Michai Geyzen en Stijn Van De Wiel (De Mannschaft)
dramaturgie : Dirk De Lathauwer
muziekcoach : Stijn Vandeputte

Bron: UiTinVlaanderen.be