Muziektheater > Biecht (open repetitie) - Raf Walschaerts

Deze informatie is niet meer actueel!
Voorstelling op 5 oktober is UITVERKOCHT. OPEN REPETITIE: Raf Walschaerts probeert uit, zoekt en vindt, zoekt en vindt niet, lukt triomfantelijk, mislukt jammerlijk, stijgt op en stort hoogstwaarschijnlijk vervolgens weer ter aarde … allemaal voor uw verbaasde ogen! Een half leven al speelt hij bij Kommil Foo, nu staat hij alleen op scène. Een gitaar, een piano, een handvol sterke verhalen en ...

Wanneer

  • 03 oktober ’17 (di)
    van 20.30 u tot 22.30 u
  • 05 oktober ’17 (do)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Voorstelling op 5 oktober is UITVERKOCHT.

OPEN REPETITIE: Raf Walschaerts probeert uit, zoekt en vindt, zoekt en vindt niet, lukt triomfantelijk, mislukt jammerlijk, stijgt op en stort hoogstwaarschijnlijk vervolgens weer ter aarde … allemaal voor uw verbaasde ogen!

Een half leven al speelt hij bij Kommil Foo, nu staat hij alleen op scène. Een gitaar, een piano, een handvol sterke verhalen en songs.
Onverschrokken zal hij zijn, die Walschaerts. Moedig in de eenvoud: niks in de handen, niks in de mouwen. Hilarisch, absurd, ontroerend eerlijk, scherp. Maar vergis u niet. De waarheid eist haar plek op. Altijd. Door de kieren van zijn verdediging zal ze sijpelen. Ook al zet hij zich schrap, weert hij zich als een duivel in een wijwatervat, houdt hij krampachtig de schijn hoog … Vergeefs. Hopeloos vergeefs. Uit scheuren en kieren zal ze druppelen, de waarheid. Gutsen. Bulderen. Niet te stelpen. Een bres in zijn verdediging. De bolster op barsten. Om dan plots … open en bloot. Voor u. Een keizer zonder kleren. Een sterveling. Nietig. Onbeduidend. Weerloos. Al te menselijk. Omarm hem. Toon hem de liefde. Hij is alleen.
Biecht.

“Een rasverteller… psychologische doorzichten, filosofische hoogstandjes, goede grappen en tere liedjes” - (De Standaard)
“Raf Walschaerts beklijft en ontroert…” - (De Morgen)
“Er staat uitsluitend pure klasse op het toneel” - (Knack).

Nu is er Biecht.

Tekst en spel: Raf Walschaerts
Regie: Walter Janssens

Bron: UiTinVlaanderen.be