Workshop: cartoonpopjes leren tekenen

Wil jij ook leren om leuke cartoonpopjes te maken, om je eigen gepersonaliseerde kaartjes te ontwerpen? Dan kan je dankzij deze workshop meteen aan de slag om alle tips en tricks te leren! Tijdens de workshop zijn alle materialen inbegrepen om zelf aan de slag te gaan: Stap voor stap boekje om zelf aan de slag te gaan Schetsboekje van 80 vellen (12 x 12cm) Potlood en gum 3 fin...

Wanneer

  • 11 mei ’24 (za)
    van 14.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 50,00

Waar

naam
De Feniks
adres
Kortrijkstraat 608700 Tielt

Info

Wil jij ook leren om leuke cartoonpopjes te maken, om je eigen gepersonaliseerde kaartjes te ontwerpen? Dan kan je dankzij deze workshop meteen aan de slag om alle tips en tricks te leren! Tijdens de workshop zijn alle materialen inbegrepen om zelf aan de slag te gaan:



  • Stap voor stap boekje om zelf aan de slag te gaan

  • Schetsboekje van 80 vellen (12 x 12cm)

  • Potlood en gum

  • 3 fineliners (02 – 04 – 08) van Sakura


WAT GAAN WE DOEN?


We leren de basis over een gezicht, hoe is de verhouding en hoe tekenen we dit. Daarna leer ik jou de oogjes, neus en mond tekenen. Ook verschillende kapsels komen aan bod. Om jouw popje nog dat extraatje meer te geven, leer ik je ook verschillende emoties. Uiteraard voorzien we je popje van armen en benen (logisch, is het niet?). We leren een volledig popje te tekenen in beweging!


Inschrijven verplicht! Beperkt aantal plaatsen.


Leeftijd: vanaf 8 jaar
Duur: 3u | Aantal pers: max. 12


Door: Véronique van Vive le Véro