naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vakantieopvang paasvakantie

Online inschrijven voor het vakantieaanbod tijdens de paasvakantie kan vanaf zaterdag 14 maart om 10u00.

De dienst Jeugd organiseert speelpleinwerking Poco Loco voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Er zijn twee leeftijdsgroepen: Mini (t.e.m. 3de kleuter) in De Kommel en Maxi (1ste t.e.m. 6de leerjaar) in St-Paulus. Zowel voor de Mini's als de Maxi's staan er ook twee uitstappen gepland.

Kinderopvang Tanneke biedt opvang aan kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Er wordt gewerkt rond verschillende thema's: 'Afval versus natuur' (eerste week paasvakantie in Aarsele, Kanegem en Tielt), 'Outdoor' (tweede week paasvakantie in Tielt) en 'Ei-tastische Easterfun' (tweede week paasvakantie in Aarsele en Kanegem).

Ook voor wie liever de sportieve toer opgaat, is er een mooi aanbod: drie sporttweedaagsen voor kinderen uit het lager onderwijs (1ste-2de leerjaar en 3de-6de leerjaar) en drie uitdagende tieneractiviteiten (12-16 jaar).

Op https://tielt.kwandoo.com vind je het volledige aanbod met meer details. Ook inschrijven voor de activiteiten gebeurt via deze link.

OPGELET, deze info blijft van toepassing zolang er geen nieuwe richtlijnen gelden omtrent het Coronavirus.

HOE INSCHRIJVEN?

Wie zich wenst in te schrijven, moet zich eerst registreren.

*Voor Kinderopvang Tanneke geldt een aparte procedure. Bij het registreren dien je de vragenlijsten ‘Algemeen’ en ‘Kinderopvang’ in te vullen en ermee langs te gaan in één van de locaties van Tanneke om de nodige administratie in orde te brengen vooraleer je je kan inschrijven.

HOE REGISTREREN?

Stap 1: Ga naar https://tielt.kwandoo.com.
Stap 2: Registreren kan met en zonder eID. Indien je registreert zonder eID, vul je de gegevens manueel in: naam, rijksregisternummer ... 
Stap 3: Een activatiemail wordt gestuurd naar het opgegeven e-mailadres (check je spam).
Stap 4: Klik op de link in de activatiemail om de registratie te vervolledigen.
Stap 5: Voeg gezinsleden toe.

JE KAN NIET PER E-MAIL INSCHRIJVEN.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 09 maart 2020