naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Geef mee vorm aan Reveil 2020!

Allerheiligen en Allerzielen staan stilaan voor de deur. De vzw reveil moedigt al enkele jaren iedereen aan om op 1 november een warme gloed te brengen op begraafplaatsen. Ook Tielt werkt er dit jaar opnieuw aan mee.

Op 1 november wensen wij op de vier begraafplaatsen in Tielt pijn, afscheid, stilte en verdriet aan bod te laten komen in korte teksten, van en voor Tieltenaars. Noteerde je zelf al eens iets rond het universele thema van de dood en alle gevoelens die hiermee gepaard gaan? Of voel je er iets voor om hierover iets op papier te zetten? Dan kan je die tekst aan ons bezorgen. We integreren hem op een pancarte (kan ook anoniem) en plaatsen deze op de verschillende begraafplaatsen. Zo creëren we letterlijk een moment van bezinning, ter ere van onze overleden medeburgers. Bedankt alvast!

Praktisch

  • Je kan jouw tekstje tegen 21 oktober bezorgen aan celine.dhulst@tielt.be.
  • Max. 100 woorden.

Achtergrond
Reveil wil onze rouwcultuur warmer maken. Met muziek, poëzie, beeld, dans en levensverhalen. Dit doet de vzw reveil onder andere op 1 november via ingetogen Reveilmomenten op meer dan 100 Vlaamse begraafplaatsen, ook in Tielt.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 08 oktober 2020
Nieuwtje2020_Reveil

Openingsuren & contact

Coördinator Vrije Tijd

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 82 56

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht