naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Stille studeerplekken

Ook in Tielt organiseren we in deze periode weer stille studeerplekken voor onze jongeren die het om één of andere reden moeilijk hebben om thuis te studeren. Deze week startten we op in Tielt en Kanegem; vanaf maandag zijn er ook in Aarsele een aantal plaatsen beschikbaar.
Op de studeerplekken gelden uiteraard alle coronamaatregelen, wat meteen betekent dat het aantal plaatsen erg beperkt is. Daarom zijn die voorbehouden voor studenten die thuis geen goede ruimte ter beschikking hebben om zich te concentreren. Ze zijn dus enkel voor wie het écht nodig heeft; wees daar ook collegiaal in. First come, first served, maar we zorgen er wel voor dat het niet steeds dezelfden zijn.
 
De toegang wordt enkel verleend aan wie op voorhand een plaatsje reserveerde via jeugddienst@tielt.be. Enkel na bevestiging ben je zeker van je plaats en krijg je een tafelnummer. Bij de reservatie stuur je je gsm-nummer en adres mee. Er is een FB groep waarvan je lid kan worden (Blok@Tielt), zodat we jou indien nodig op diverse manieren kunnen bereiken.
 
Er kan elke dag gestudeerd worden tussen 8u00 en 22u00. Reservaties gebeuren per week; je kan telkens vanaf woensdag 8u00 reserveren voor de week erop.
 
Voor àlle studenten: veel succes!

 

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 10 december 2020
studeren

Openingsuren & contact

Jeugd

adres
Gen. Maczekplein 28700Tielt
Tel.
051 42 82 40

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht