naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gildhof presenteert 'CC Twinkel'

Nog altijd de deur niet uit voor cultuur? Wij zorgen voor lichtpuntjes! De kerstster van ‘CC Twinkel’ stuurt zijn drie koningen uit met drie knotsgekke podiumgeschenken!

Opzet

Wij brengen ze sprankelend in beeld en jij streamt ze naar je eigen kerststalletje! Met de haard en de boom in de buurt genieten jij en je familie tijdens de vakantie van drie fonkelende activiteiten die je gratis online beleeft.

Op 23 december laten we Meneer Wolf, Doldwaze Dannie, Beetle Bert, Gunter Aldoar en RomTomTom van De Schorriemorrieband op jullie beeldschermen los.

Op 30 december is er dubbel plezier want dan is het de beurt aan Pascale Platel met een frisse vertelvoorstelling rond haar boek ‘Baby Pop en Billyboef’ (-9) én brengt illustrator Joris Thys jullie zijn fantastisch relaas waarbij je ook zelf aan de slag kan met potlood en papier (+8).

De link naar deze knotsgekke podiumgeschenken vind je via www.gildhof.be en die blijft gedurende de volledige kerstvakantie beschikbaar! 

Invulling

Woensdag 23 december – De Schorremorrieband Kerstspecial

Link online vanaf 13u00

Meneer Wolf, Doldwaze Dannie, Beetle Bert, Gunter Aldoar en RomTomTom van De Schorriemorrieband verrassen ons met een heuse kerstspecial. Dit hilarische zootje ongeregeld brengt geestige liedjes, grappige verhaaltjes en prima muziek onder de kerstboom.

Woensdag 30 december – Pascale Platel leest voor uit ‘Baby Pop en Billie Boef’ (kinderen -9)

Link online vanaf 13u00

Pascale Platel vertelt uit ‘Baby Pop en Billie Boef’, met projecties van tekeningen uit haar boek. Dat vertelt het verhaal van de ongeboren Baby Pop, die haar bizarre toekomstige gezinnetje volgt vanuit de buik van haar mama. Papa, mama en broer Billyboef zuigen met hun vampiertandjes verhalen uit mensen en laten ze nadien leeggezogen achter… Een grappig maar ook wel wat griezelig verhaal!

Woensdag 30 december – Tekenen met Joris Thys (kinderen +8)

Link online vanaf 13u00

Lezing/workshop waarbij illustrator Joris Thys tekenles geeft vanop afstand. Hij vertelt hoe hij zijn illustraties opbouwt en welk materiaal hij daarvoor gebruikt. Daarna gaat hij tijdens een doe-moment samen met de deelnemers aan de slag om eigen personages te creëren. 

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 15 december 2020
CC Twinkel

Openingsuren & contact

Cultuurcentrum Gildhof

adres
Sint-Michielstraat 98700Tielt
Tel.
051 42 82 20
Nieuwsoverzicht