naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

KLOKSLAG 20.20

Laten we op 31 december, de laatste avond van het jaar, KLOKSLAG 20.20 uur met z’n allen afscheid nemen van wat was, het glas heffen op de volgehouden inspanningen en het nieuwe jaar omarmen.

Zo delen we in deze donkere dagen verbondenheid en het vertrouwen dat het weer beter wordt. Zo beleven we ondanks de laatste avond van het jaar alleen, toch een moment samen.

En dat we dan wakker mogen worden in een nieuw jaar. Waarin nabijheid weer de ruimte krijgt en we grenzeloos mogen dromen. Waarin onze glimlach weer mag spreken en we elkaars houvast kunnen zijn. Een jaar waarin leven weer samenleven wordt.

Wanneer: oudejaarsavond 31 december, KLOKSLAG 20.20 uur

Wat: Vul een glas, halfvol of vol. Open je voordeur, stap op de stoep (zet je glas even opzij) en klap allemaal samen. Voor wie dit al zo lang volhoudt, voor wie moed nodig heeft, voor de mensen, je buren, je liefsten, jezelf. Laat van jou horen, want we zijn misschien niet samen, maar we zijn er wel. Neem dan je glas weer vast en hef het op elkaar en de toekomst.

KLOKSLAG 20.20 is een initiatief van verb(l)ind, een vzw die inzet op verbondenheid, deugddoend ontmoeten en warm samenleven.

https://verblind.be/

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 30 december 2020