naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Evenementen rond Ouderenweek en Sinterklaas bijgestuurd

Dat de stijgende besmettingscijfers de nodige onrust creëren, is een open deur intrappen. Waakzaamheid is geboden: in die context grijpt het stadsbestuur in en zijn de activiteiten rond de Ouderenweek en Sinterklaas bijgesteld.
Het volledige programma van de Ouderenweek (Tielt en deelgemeenten) is geschrapt. Veel mensen uit het doelpubliek wachten nog op hun extra beschermende derde prik, wat maakt dat hier voor veiligheid wordt gekozen. Concreet gaat het om de showprogramma's van maandag 15 (Kanegem), dinsdag 16 (Aarsele), woensdag 17 (Schuiferskapelle) en donderdag 18 november (Tielt), cfr. pagina 25 in het stadsmagazine van november of de download-pdf in bijlage.
 
Voor de activiteiten rond Sinterklaas wordt een alternatief buitenprogramma georganiseerd. Ook hier volgens de logica dat grote groepen kinderen binnen samenbrengen in de huidige context geen goed idee is. De intrede op 20 november aan Huis Mulle in openlucht gaat in elk geval nog steeds door. Meer info over het verdere buitenprogramma volgt!
 
Dank voor je begrip. Hou het inmiddels veilig en zorg voor elkaar.
Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 10 november 2021