naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De Sint in Tielt op zaterdag 20 november - aangepast programma

De Sint en zijn pieten hebben goed geluisterd naar de nieuwe coronarichtlijnen en stuurden de plannen voor hun bezoek aan Tielt dit weekend passend bij.

ZATERDAG 20 NOVEMBER

AANKOMST

De aankomst aan Huis Mulle wordt geschrapt en vervangen door een rondrit van de Sint en zijn pieten door Tielt en deelgemeenten. Dat doen zij deels met de koets (Tielt), deels per cabrio (deelgemeenten). De gedetailleerde planning vind je hierna.

Schuiferskapelle – start vanaf 13u00; einde voorzien rond 13u45

Cabrio-parcours : H. D’Hontstraat-Brouwerijstraat-Veldstraat-Biermanstraat-Dorp-Brugstokwegel-De Breuckplein-Klokkestraat-Maalderijstraat-H.D’Hontstraat-Schuiferskapelsestwg

Tielt – start vanaf 14u00; einde voorzien rond 15u00

Parcours: met de koets: Bruggestraat -Markt-Nieuwstraat-Rameplein-Hulststraat-Grote Hulststraat-Vredestraat-Kortrijkstraat-Ieperstraat-Kerkstraat-Krommewalstraat-Peperstraat-Bruggestraat-Lakenmarkt-Gen.Maczekplein-Tramstraat. 

Kanegem -  start vanaf 15u15; einde voorzien rond 15u45

Cabrio-parcours: Kanegemstraat-Nagelstraat-St Bavostraat-Dorp-Astenhove-Ten Broucken-Aarselekapellestraat-Oude Gentweg

Aarsele – start vanaf  16u00; einde voorzien rond 16u30

Cabrio-parcours: Oude Gentweg-J.Van Ooststraat-Molenweg-Haantjesstraat-Dorp-Vrouwenstraat-Baudeloostraat-Pastorijstraat-Feroenstraat-Waterstraat-Vrouwenstraat-Sterrestraat tot aan kruispunt Hoogmolenweg

SINTERKLAASSHOW

De Sinterklaasshow in de Europahal op zaterdagnamiddag is helaas definitief afgeschaft

ZONDAG 21 NOVEMBER

SINTERKLAASCONCERT

Het concert met De Peatles in het Gildhof gaat wel onverkort door. Deze knotsgekke bende zwarte pieten zet menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein. Dit schoenenvullend, schoorsteenklauterend en snoepstrooiend zootje ongeregeld staat te popelen om het cultuurcentrum in lichterlaaie te zetten met muziek en acteerwerk van de bovenste plank. Ze brengen een originele mix van oude en nieuwe Sinterklaasliedjes, op ludieke wijze aan elkaar gespeeld door het kruim uit de zwarte pietenwereld.

Om 15u00 - € 12/8 (-12j.)

Gildhof Cultuurcentrum Tielt

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 18 november 2021
De Sint

Openingsuren & contact

Jeugd

adres
Gen. Maczekplein 28700Tielt
Tel.
051 42 82 40

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht