naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe concessie foyer Cultuurcentrum Gildhof

Het stadsbestuur schrijft een nieuwe concessie uit voor de horeca-uitbating van de foyer in Cultuurcentrum Gildhof. De concessie loopt vanaf oktober 2022 voor een periode van 9 jaar.

Cultuurcentrum Gildhof is als open huis het venster op cultuur in Tielt en de ruime regio. Er wordt een ambitieus, kwalitatief en breed cultuuraanbod ontwikkeld, voor en samen met de Tieltenaar.

Het cultuurcentrum omvat o.a. een theaterzaal met plaats voor 450 personen, een keldertheater met 80 zitjes, vier vergaderlokalen en diverse tentoonstellingsruimtes. In het cultuurcentrum worden zowel vergaderingen, repetities, schouwburgvoorstellingen, tentoonstellingen als lessen van de woordacademie georganiseerd.

De foyer is de ontmoetingsplek bij uitstek. Bij voorstellingen, vergaderingen of repetities komen bezoekers langs voor een babbel bij een drankje en/of hapje. Voor de uitbating van de foyer zoeken we een gemotiveerde kandidaat die samen met het Gildhof dagelijks de cultuurliefhebber kan ontvangen.

De concessieovereenkomst en de inschrijvingsvoorwaarden kan je schriftelijk aanvragen bij Cultuurcentrum Gildhof, Sint-Michielstraat 9, 8700 Tielt t.a.v. Femke Vanhecke of via femke.vanhecke@tielt.be.

Dien je kandidatuur uiterlijk in op 19 september 2022 voor 12u00.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 18 augustus 2022
foyer

Openingsuren & contact

Cultuurcentrum Gildhof

adres
Sint-Michielstraat 98700Tielt
Tel.
051 42 82 20
Nieuwsoverzicht