naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Doe mee aan de 10.000-stappenclash!

Doe in mei mee aan de 10.000-stappenclash in de regio van Logo Midden-West-Vlaanderen en leid Tielt naar de overwinning!
13 gemeenten uit de regio van Logo Midden-West-Vlaanderen gaan opnieuw de strijd aan tegen elkaar in een stappenclash: Diksmuide, Heuvelland, Houthulst, Kortemark, Lichtervelde, Lo-Reninge, Mesen, Pittem, Poperinge, Roeselare, Tielt, Vleteren en Zonnebeke.
 
Het doel is om als gemeente – in verhouding tot het aantal 18-plussers in de gemeente – de meeste stappen te zetten. Stappen worden bijgehouden via www.10000stappen.be. De winnaar krijgt een wisselbeker en een beweegvriendelijk ‘surprise’-cadeau ter waarde van max. € 300. 


Hoe deelnemen?

Registreer je gratis op www.10000stappen.be, sluit je aan bij onze groep ‘TIELT’ en geef elke dag je gezette stappen in. Deed je al eerder mee, dan hoef je enkel je stappen te registreren in mei.


Elke stap telt!

Ben je graag snel ter plaatse? Neem eens de fiets of probeer eens skeelers of een step. Vergeet niet: elke stap telt!

Wie graag beweegt in gezelschap, kan zich gratis aansluiten bij de fietsclub van dienstencentrum ’t Vijverhof. Die maakt in mei wekelijks een mooie fietstocht van ongeveer 25 à 30 kilometer met stopplek onderweg. Afspraak elke woensdag om 13u45 aan ’t Vijverhof. Vertrek om 14u00, terug omstreeks 17u00.

4 mei: Rust & Dust, Aalter

11 mei: ’t Mandeke, Zwevezele

18 mei: De Tijl, Poeke

25 mei: Bosterhout, Meulebeke


Tips om meer te bewegen?

Laat je inspireren door deze bundel beweegtips.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 21 april 2022