naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Infosessie gevelscans Schuiferskapelle 19 mei

Het lokaal bestuur helpt je energie te besparen via de gevelscans en het bijhorende thermoloket. Op donderdag 19 mei om 20u00 is een infosessie gepland in Club 77 in Schuiferskapelle.

Het lokaal bestuur liet samen met de West-Vlaamse Intercommunale (WVI) alle woningen in Tielt en deelgemeenten scannen.

De scan is een geschikt instrument om via straatthermografie het energieverlies van een woning te visualiseren. Een warmtefoto maakt het energieverlies via muren, buitenschrijnwerk, rolluikkasten, vochtproblemen … ‘zichtbaar’.


Thermoloket

Benieuwd met welke energierenovatiemaatregelen je geld bespaart en de kwaliteit van je woning verbetert? De gevelscan van je woning geeft je meer inzicht. Voor een toelichting bij je gevelscan kan je terecht bij het thermoloket. Via deze link maak je rechtstreeks een afspraak. 


Natraject

Wil je na de toelichting bij het thermoloket effectief energierenoveren, schrijf je dan voor extra begeleiding zeker in voor het natraject. Zo kan je je laten begeleiden door een renovatiecoach voor screening, advies en ontzorging op maat.

Infosessie

Je krijgt alles nog eens netjes toegelicht tijdens de infosessie van donderdag 19 mei om 20u00 in Club 77 in Schuiferskapelle.

Wie er bij wil zijn, schrijft in via duurzaamheid@tielt.be of contacteert het Stadspunt via T 051 42 81 11.

Tip: Huur je een woning en is een energetische renovatie van die woning wenselijk ? Misschien kan je de eigenaar van de woning warm maken om deze infosessie bij te wonen!??

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 12 mei 2022
gevelscan

Openingsuren & contact

Ruimtelijke Omgeving - Duurzaamheid

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 49
F
051 40 51 89
Nieuwsoverzicht