U bent hier:   Stad Tielt

 

   

 

 

   

 
 

Welkom op digitaal Tielt

Nieuws uit Tielt

Diverse stadsdiensten gesloten op zaterdag 1 november
1 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Op zaterdag 1 november zijn de volgende stadsdiensten gesloten ten gevolge van Allerheiligen: het stadhuis, de reservatiedienst van het CC Gildhof, de bib, Jeugddienst, sporthallen in Tielt en Aarsele, het zwembad en het recyclagepark.

Geen Boerenmarkt op zaterdag 1 november
1 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Op zaterdag 1 november vindt er geen Boerenmarkt plaats en dit naar aanleiding van Allerheiligen. Meer info bij de Dienst Secretariaat.  

Drinkwaterleiding: werken op 6-7 november
1 dagen geleden, door Informatieambtenaar
De Watergroep laat weten dat, in het kader van onderhoud van de drinkwaterleiding tussen het waterproductiecentrum te Beernem (Torenweg) en de watertoren te Tielt, deze drinkwaterleiding in de nacht van donderdag 6 november op vrijdag 7 november 2014 gespoeld zal worden. De werken vatten aan op donderdagavond 6 november vanaf 20.00 uur en zullen beëindigd worden op vrijdagmorgen 7 november tegen 06.00 uur. Lees meer.

Infoavond inbraakpreventie en Buurt Informatie Netwerk op maandag 3 november
4 dagen geleden, door Informatieambtenaar
In de donkere wintermaanden stijgt het risico op inbraken. Daarom loopt in onze politiezone Regio Tielt een project rond het voorkomen ervan. Op maandag 3 november vindt bovendien een infoavond rond inbraakpreventie en Buurt Informatie Netwerken plaats. Lees meer.

Zwembaddagen op 14, 15 en 16 november
4 dagen geleden, door Informatieambtenaar
De zwembaddagen 2014 staan in het teken van ‘zot van onderwater zwemmen’ waarbij zwemplezier boven en onder water centraal staat. Er valt heel wat te beleven in het Tieltse zwembad! Lees meer.

Vacature grafisch ontwerper
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
De stad Tielt werft een grafisch ontwerper  aan, in voltijds dienstverband voor onbepaalde duur. Kandidaatstellen kan tot 18 november 2014. Je leest er alles over via deze link. Nog vragen? Contacteer dan gerust de Personeeldienst.

Concessie exploitatie foyer Cultuurcentrum Gildhof
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Het Stadsbestuur van Tielt besliste tot het uitschrijven van de Concessie exploitatie foyer Cultuurcentrum Gildhof, St. Michielstraat 9 te Tielt. Lees meer.

Stadsmagazine editie november 2014
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Het Stadsmagazine editie november 2014 valt op 28 oktober bij alle Tieltenaren in de bus. Lees meer.

Mondiaal Café op woensdag 5 november
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
In 2013 lanceerde 11.11.11 een twee jaar durende campagne over honger en recht op voedsel. Tijdens dit tweede campagnejaar wordt er gefocust op ‘voedselverspilling’ en dit onder de slogan ‘Sorry, is niet genoeg’. In Tielt worden er door de werkgroep 11.11.11  van de Stedelijke Noord-Zuidraad verschillende initiatieven uitgewerkt, waaronder een Mondiaal Café op woensdag 5 november. Lees meer.  

Tielt in de Eerste Wereldoorlog: nog steeds materiaal welkom!
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober 2014 vond een registratie- en inzamelweekend omtrent Tielt in de Eerste Wereldoorlog plaats in het Stadsarchief. Zestien registratiefiches werden opgemaakt. Wie vandaag nog over documenten, foto’s of zelfs louter anekdotes beschikt over de Eerste Wereldoorlog in Tielt of over het lot van Tieltenaren tijdens de Eerste Wereldoorlog, blijft welkom om deze te laten registreren in de leeszaal van het Stadsarchief. Lees meer.


Alle berichten ....

Stadsbestuur Tielt
Markt 13
B-8700 Tielt
telefoon 051 42 81 11
mail contacteer ons 
 

 

   
   
   
 
   
 
   
   
   
   

  

  
  


 

  

 

 

 foto oproep

  

  
vacatures

 

 Online Bibliotheek Cataloog


 


Stad Tielt
Cultuur
Toerisme
Jeugd
Sport