U bent hier:   Stad Tielt

 

 

 

   

 

 
   
   
   
   

 

 
   

 

 

 

 
 

Welkom op digitaal Tielt

Nieuws uit Tielt

Vakantieopvang kerstvakantie
3 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Dankzij dit leuke vakantieaanbod van de Tieltse stadsdiensten hoeft niemand zich te vervelen tijdens de kerstvakantie! Inschrijven kan vanaf zaterdag 28 november. Het volledige programma en meer info over inschrijven e.d. kan je hier bekijken, meer info bij de Jeugddienst of bij Kinderopvang Tanneke!

Tielt Wintert: Beleef de winter in Tielt!
3 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Op 25 november stelde de stad haar Tielt Wintert-programma voor. De komende weken kan je de winter ten volle beleven in onze stad: snuif de kerstsfeer op in de gezellige stadskern en neem deel aan heel wat kerstactiviteiten voor het hele gezin. Tielt Wintert, dat is ook kerstshopping met een smaakmakende eindejaarsactie én met urenlang shopplezier, want de centrumwinkels zijn ook geopend op zondag! Tielt Wintert, dat is sfeer in de stad! Het volledige programma lees je hier. Bekijk zeker ook eens onze promospot!
 
 

Tielt startplaats Dwars door Vlaanderen voor dames en doortocht profs op woensdag 23 maart 2016
3 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Op woensdag 23 maart 2016 is Tielt de gaststad voor de start van Dwars door Vlaanderen voor dames; en ook de heren maken hun opwachting in Tielt. Lees meer.
Poelbergsite valt in de prijzen bij West-Vlaanderen in Vorm’ - WinVorm
3 dagen geleden, door Informatieambtenaar
 

Op 24 november mocht de Stad Tielt, op de 15de verjaardag van ‘West-Vlaanderen in Vorm’/WinVorm, een nominatie ontvangen van ‘Goed voorbeeld’ van inrichting van openbare ruimte, en dit met het project Poelbergsite. Lees meer.

Coming World Remember Me in Tielt
4 dagen geleden, door Informatieambtenaar

Nog tot halfweg februari 2016 strijkt een atelier van Coming World Remember Me neer in Tielt. Je kan er een van de stenen beeldjes maken die deel uitmaken van het project van kunstenaar Koen Vanmechelen, in het kader van Gone West/Reflections on the Great War van de Provincie West Vlaanderen. Het artistiek atelier Ateljee44 van Mivalti, het Tieltse centrum voor mensen met een beperking, zet zijn schouders onder dit project. Lees meer.

Doe een levensreddende gift!
2 weken geleden, door Informatieambtenaar
Tielt gaat de uitdaging aan om het label ‘Stad met een Hart’ te verdienen. Hiervoor wil onze stad samen met het Rode Kruis Vlaanderen 2.700 bloedgiften verzamelen gedurende de periode januari 2015 t.e.m. april 2016. Aarzel niet en doe mee! Lees er alles over via deze link.

Voorstellingen en activiteiten in CC Gildhof verplaatst - Pop-up CC Gildhof vanaf 1 januari in loods Houtteman
2 weken geleden, door Informatieambtenaar

 

 

 

Het Cultuurcentrum Gildhof werd midden november 2015 om veiligheidsredenen voor de rest van het seizoen 2015/2016 gesloten. De dossiers met betrekking tot de noodzakelijke saneringswerkzaamheden werden ondertussen opgestart. Het CC Gildhof zal vanaf 1 januari 2016 een pop-up versie krijgen op de site Houtteman in de Deinsesteenweg in Tielt. In afwachting werden voor de voorstellingen in november en december, zowel van het CC Gildhof als van de verenigingen, oplossingen gezocht. De geplande activiteiten en voorstellingen worden zoveel mogelijk naar andere locaties verplaatst. Lees meer.

Vacature Politiezone Regio Tielt
3 weken geleden, door Informatieambtenaar
Politiezone Regio Tielt is op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor het gerenoveerd politiegebouw in het centrum van Tielt. Interesse? Je kan je kandidaat stellen tot 30 november. Alle info via deze link.

Zitdag pensioenen voorlopig behouden - 5 november en 3 december
1 maanden geleden, door Informatieambtenaar
Eerder berichtten we, onder meer via het Stadsmagazine, over het afschaffen van de zitdag voor pensioenen in het Sociaal Huis.  Het stadsbestuur ging niet akkoord met deze afbouw van dienstverlening en liet dit ook weten aan de betrokken Rijksdiensten. De stad ontving het bericht dat de zitdagen voor de maanden november en december 2015 in Tielt opnieuw kunnen doorgaan. Hieronder vind je de data. Lees meer.

Begraafplaatsen: Allerheiligen en Allerzielen
1 maanden geleden, door Informatieambtenaar
Naar aanleiding van Allerheiligen en Allerzielen brengen heel wat mensen een bezoek aan de stedelijke begraafplaatsen. Deze zijn t.e.m. 2 november van 8.00 tot 19.00 uur en vanaf 3 november van 9.00 tot 18.00 uur voor het publiek toegankelijk. Sinds de omvorming tot groene begraafplaatsen zijn pesticiden, onkruidverdelgers en bleekwater niet langer toegestaan bij het onderhoud van graven. Lees meer.


Alle berichten ....

Stadsbestuur Tielt
Markt 13
B-8700 Tielt
telefoon 051 42 81 11
mail contacteer ons 


 

  
  


 

  

 

 

 foto oproep

  

 

   
   
   
   
   
   
 
   
   
   
   
   
   

  

  
vacatures

 

 Online Bibliotheek Cataloog


 

 


Stad Tielt
Cultuur
Toerisme
Jeugd
Sport