U bent hier:   Stad Tielt

 

   

 

 

   

 
 

Welkom op digitaal Tielt

Nieuws uit Tielt

Openbaar onderzoek buurtweg
23 uren geleden, door Informatieambtenaar
Van 6 januari 2015 tot en met 4 februari 2015 loopt het openbaar onderzoek betreffende de opening van een buurtweg tussen de Bergstraat en de Mankemerriestraat en voorlopige vaststelling van een ontwerp van gemeentelijk rooilijnplan. Lees meer.

En dit zijn de gelukkige winnaars!
3 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Tijdens de kerstmarkt van 13 en 14 december 2014 werd de Tieltse cadeaubon gepromoot. 185 kerstmarktbezoekers dongen mee naar vijf cadeaubonnen ter waarde van 25 euro. Lees meer.
 

Wijzigingen de Lijn voor regio Tielt - vanaf 14 december
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Vanaf 14 december wijzigen verschillende lijnen van de Lijn in onze regio en daarbuiten.  Lees meer.

Hou vanaf 1 januari je stoep pesticidenloos onkruidvrij
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
De wetgeving ‘Duurzaam pesticidengebruik’ legt het gebruik van pesticiden aan banden en beschermt zo de volksgezondheid en het milieu. Vanaf 1 januari 2015 mogen openbare besturen geen pesticiden meer gebruiken. Ook het onderhoud van het voetpad voor jouw huis zal vanaf 1 januari 2015 zonder pesticiden moet gebeuren. Lees meer.

Koopzondagen op 14, 21 en 28 december en 4 januari
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Winkelen in Tielt is tijdens de eindejaarsperiode meer dan de moeite waard: versierde etalages, speciale kerstartikelen worden aangeboden, sfeervolle verlichting, gezellige muziek en zoveel meer. De Tieltse handelaars organiseren tijdens de laatste maand van het jaar, op zondag 14, 21 en 28 december, hun koopzondagen. Ook op 4 januari is er een koopzondag. Je kan er naar hartenlust shoppen, op zoek naar het ultieme kerstcadeautje voor vrienden of familie. Op onze eerste koopzondag, 14 december, organiseert het stadsbestuur een bijzondere kerstrandanimatie: een vuurparade, een indrukweekend vuurspektakel (17.00 uur, op de Markt). Meer info over het volledige programma 'Kerst en Nieuw in Tielt' vind je hier.

De Tieltse cadeaubon
2 weken geleden, door Informatieambtenaar
Vanaf 12 december kan je in het stadhuis de Tieltse cadeaubon aankopen.
Op zoek naar een passend geschenk voor vrienden, familie, geliefden, bekenden, zakenpartners...? Wat is er eenvoudiger dan één bon die je kan inruilen in een handelszaak naar keuze? Ben je handelaar en heb je interesse? Neem dan contact op met de Dienst Lokale Economie. Lees meer.

Boekenverkoop jeugdafdeling bib 10 december - 3 januari
2 weken geleden, door Informatieambtenaar
De bibliotheek organiseert een verkoop van jeugdboeken. Afgevoerde boeken die nog in ‘goede staat’ zijn, kunnen voor een zacht prijsje gekocht worden. Prijzen van 0,50 tot 1,00 euro per boek. Vier boekjes kopen, één boekje gratis erbij. In de polyvalente zaal van de bib. Iedereen welkom!

Bedeling nieuwe ophaalkalenders gestart
2 weken geleden, door Informatieambtenaar
IVIO is gestart met de bedeling van de nieuwe ophaalkalenders 2015. Hou de brievenbus dus goed in de gaten en zorg ervoor dat je ophaalkalender niet tussen het oud papier verdwijnt. Lees meer.

Laat je knotwilgen gratis knotten door vrijwilligers
3 weken geleden, door Informatieambtenaar
Woon je landelijk en heb je knotbomen die dringend aan een knotbeurt toe zijn? Laat het de Provincie West-Vlaanderen weten en binnen de kortste keren komen vrijwilligers met hun kettingzaag bij je langs. Het knotwerk is gratis. In ruil voor zijn inzet krijgt de vrijwilliger wel het brandhout mee. Lees meer.

Groepsaankoop groene stroom - 1 december tot en met 5 februari
3 weken geleden, door Informatieambtenaar
Wil jij besparen op je energiefactuur? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen aan een beter milieu? Doe dan mee met de groepsaankoop 100% groene stroom van de Provincie West-Vlaanderen. Ook de stad Tielt ondersteunt dit initiatief. Vanaf 1 december 2014 tot en met 5 februari 2015 kan je vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting inschrijven. Lees meer.


Alle berichten ....

Stadsbestuur Tielt
Markt 13
B-8700 Tielt
telefoon 051 42 81 11
mail contacteer ons 
 

 

   
   
   
 
   
   
 
   
   
 
   
   
   
   
   
   

  

  
  


 

  

 

 

 foto oproep

  

  
vacatures

 

 Online Bibliotheek Cataloog


 


Stad Tielt
Cultuur
Toerisme
Jeugd
Sport