U bent hier:   Stad Tielt

 

   

 

 

   

 
 

Welkom op digitaal Tielt

Nieuws uit Tielt

Vacature grafische ontwerper
1 dagen geleden, door Informatieambtenaar
De stad Tielt werft een grafisch ontwerper  aan, in voltijds dienstverband voor onbepaalde duur. Kandidaatstellen kan tot 18 november 2014. Je leest er alles over via deze link. Nog vragen? Contacteer dan gerust de Personeeldienst.

Concessie exploitatie foyer Cultuurcentrum Gildhof
1 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Het Stadsbestuur van Tielt besliste tot het uitschrijven van de Concessie exploitatie foyer Cultuurcentrum Gildhof, St. Michielstraat 9 te Tielt. Lees meer.

Mondiaal Café op woensdag 5 november
3 dagen geleden, door Informatieambtenaar
In 2013 lanceerde 11.11.11 een twee jaar durende campagne over honger en recht op voedsel. Tijdens dit tweede campagnejaar wordt er gefocust op ‘voedselverspilling’ en dit onder de slogan ‘Sorry, is niet genoeg’. In Tielt worden er door de werkgroep 11.11.11  van de Stedelijke Noord-Zuidraad verschillende initiatieven uitgewerkt, waaronder een Mondiaal Café op woensdag 5 november. Lees meer.  

Vier je samen met ons Halloween op woensdag 29 oktober?
4 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Haal je griezelpak al maar uit de kast want op 29 oktober houden we een griezelhalloweenfeest met echte pompoenmonsters. Je kan een keuze maken uit diverse workshops. Blitz- 4Kidz zorgt voor een spannende halloweenshow. Als de duisternis valt, ondernemen we een heuse halloweentocht! Lees meer.

Tielt in de Eerste Wereldoorlog: nog steeds materiaal welkom!
4 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober 2014 vond een registratie- en inzamelweekend omtrent Tielt in de Eerste Wereldoorlog plaats in het Stadsarchief. Zestien registratiefiches werden opgemaakt. Wie vandaag nog over documenten, foto’s of zelfs louter anekdotes beschikt over de Eerste Wereldoorlog in Tielt of over het lot van Tieltenaren tijdens de Eerste Wereldoorlog, blijft welkom om deze te laten registreren in de leeszaal van het Stadsarchief. Lees meer.

Vacature: stafmedewerker intergemeentelijke GIS-coördinator
4 dagen geleden, door Informatieambtenaar
De West-Vlaamse Intercommunale wvi is op zoek naar een stafmedewerker intergemeentelijke GIS (Geografisch Informatiesysteem)-coördinator (m/v). De GIS-coördinator werkt voor verschillende gemeentebesturen: Ledegem, Ruiselede, Tielt, Wingene en Wielsbeke. Hij begeleidt de opstart of ontwikkeling van het GIS in de gemeentelijke diensten. Hij capteert de beleidsontwikkelingen in zijn vakdomein en vertaalt deze naar de dagelijkse werking. Verdere informatie vind je via http://www.wvi.be/nl/vacatures. Kandidaturen dienen de wvi te bereiken uiterlijk op maandag 3 november 2014.

Food@Work LIVE: jobmarkt voor voedingsindustrie op zaterdag 25 oktober
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Op zaterdag 25 oktober wordt voor het eerst ‘Food@Work LIVE’; een jobmarkt exclusief voor de voedingsindustrie georganiseerd!  Naast solliciteren bij de aanwezige bedrijven kunnen bezoekers ook deelnemen aan diverse workshops. Op die manier ondervind je aan den lijve wat een job in de voedingsindustrie kan inhouden. Een unieke kans dus om in korte tijd en op één plaats niet alleen kennis te maken met de tewerkstellingskansen binnen de voedingsindustrie maar meteen ook de kansen af te toetsen op de arbeidsmarkt. Lees meer.  
 

Vanaf maandag 27 oktober: spooroverweg Meulebeeksesteenweg tijdelijk gesloten
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Infrabel vernieuwt tussen 27 oktober en 14 november de overweg aan de Meulebeeksesteenweg, die voor alle verkeer in beide richtingen gesloten zal zijn. Lees meer.  

Subsidieaanvraag groenbedekker als maatregel tegen erosie: kandidatuur indienen kan tot 31 oktober
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Wie een groenbedekker inzaait als maatregel tegen erosie kan hiervoor een subsidieaanvraag indienen bij de stad Tielt. De voorbije jaren diende deze aanvraag telkens voor 15 oktober te worden ingediend. Het reglement werd eind vorig jaar evenwel gewijzigd. Vanaf dit jaar dient de aanvraag ingediend te worden voor 31 oktober. Meer info bij de Milieudienst of via deze link.
 
 

Volg ons op twitter
2 weken geleden, door Informatieambtenaar
Wist je dat je de stad Tielt ook kan volgen op Twitter? https://twitter.com/StadTielt
 


Alle berichten ....

Stadsbestuur Tielt
Markt 13
B-8700 Tielt
telefoon 051 42 81 11
mail contacteer ons 
 

 

   
   
   
 
   
 
   
   
   
   

  

  
  


 

  

 

 

 foto oproep

  

  
vacatures

 

 Online Bibliotheek Cataloog


 


Stad Tielt
Cultuur
Toerisme
Jeugd
Sport