U bent hier:   Stad Tielt

 

 

 

 

   

 
 

Welkom op digitaal Tielt

Nieuws uit Tielt

Werken spooroverweg Meulebeeksesteenweg uitgesteld
3 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Eerder informeerden we over geplande werken van Infrabel aan de spooroverweg aan de Meulebeeksesteenweg. De werken, waarvan de start voorzien was op 27 oktober, worden uitgesteld. Bij meer info hierover brengen we u op de hoogte. U kan ook steeds de Technische Dienst - Mobiliteit contacteren bij vragen.
 

 

 

Gemeenteraad op donderdag 4 september 2014
4 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Donderdag 4 september 2014 komt de Tieltse gemeenteraad bijeen in de raadzaal van het stadhuis, om 20.00 uur. De zitting is zoals steeds openbaar en dus voor publiek toegankelijk. De agenda en de toelichting erbij kan je hier downloaden. 

 

 

 

Vanaf 1 september: start rioleringswerken Ruiseleedsesteenweg - omleiding voor fietsers
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
In de Ruiseleedsesteenweg te Tielt worden door Aquafin en rioolbeheerder RioP (De Watergroep) riolen aangelegd, zodat het afvalwater niet langer ongezuiverd in de Poekebeek terechtkomt. Voor de totale uitvoering van de werken is een termijn van 160 werkdagen voorzien. Gedurende de werken zal het autoverkeer deze drukke gewestweg kunnen blijven gebruiken, en dit in beide richtingen tegen verlaagde snelheid. Fietsers vanuit de richting Ruiselede zullen een omweg dienen te volgen. Lees meer.


 

Oproep: zwerfkatten
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Er wordt vastgesteld dat de voorbije maand vele katten gedumpt werden. Het gaat zowel over volwassen katten die uitgezet worden langs de kant van de weg, als om nesten jonge kittens die achtergelaten worden. Het stadsbestuur dienst in te grijpen in de omgeving van Dierdonk en de Zwartegevelstraat, en voorziet een vangactie. Inwoners worden gevraagd om hun eigen kat tegen 15 september van een halsbandje te voorzien. Lees meer.

Programma Tielt 70 jaar bevrijd
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Op 8 september 1944 bevrijdde de Eerste Poolse Pantserdivisie onder leiding van generaal Stanisław Maczek Tielt van de Duitse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog. Naar aanleiding van de zeventigste verjaardag van de bevrijding werkte onze stad een bijzonder en uitgebreid herdenkingsprogramma uit, waarbij wij alle geïnteresseerden van harte uitnodigen om eraan deel te nemen. Lees meer.

Zakendoen met Polen? Businessevent maandag 8 september
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
In het kader van het programma 'Tielt 70 jaar bevrijd' richt het stadsbestuur van Tielt in samenwerking met de Poolse Ambassade en Voka West-Vlaanderen onder meer een businessevent in dat gericht is op bedrijven die nu reeds zaken doen met de Poolse Republiek of bedrijven die overwegen om dit in de toekomst te doen. Deze infovergadering met aansluitend netwerkmoment vindt plaats op maandag 8 september, om 14.30 uur in de raadzaal van het stadhuis van Tielt. Lees meer.

Een creatieve start in de stedelijke academies!
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
 

De Stedelijke Academie voor Muziek en Woord en de Stedelijke Kunstacademie staan klaar om je dit academiejaar te verwelkomen! Je leest er alles over via deze link of op www.academietielt.be.

Vanaf 1 september: Dienstverlening op maat in de bib!
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
In Kanegem en Schuiferskapelle wordt een Bibpunt opgericht en voor wie zelf niet meer naar de bib kan gaan omdat hij of zij minder  mobiel of langdurig ziek is of een
beperking heeft, komt de bib aan huis. Lees meer. 
 

Stadsmagazine editie september is uit
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Het Stadsmagazine editie september 2014 valt op 27 augustus bij alle Tieltenaren in de bus. Lees meer.

Oproep Raad voor Lokale Economie
6 dagen geleden, door Informatieambtenaar
In de gemeenteraad van 23 mei 2013 ging de stad Tielt over tot de oprichting van een gemeentelijk overlegorgaan voor de lokale economie: de ‘Raad voor Lokale Economie’ (RLE). Er is momenteel 1 plaats vrijgekomen onder de leden.  Interesse? Stel je kandidaat voor 1 november 2014. Lees meer.


Alle berichten ....

Stadsbestuur Tielt
Markt 13
B-8700 Tielt
telefoon 051 42 81 11
mail contacteer ons 
 

 

 


Bekijk hier de trailer van: Sylwester
  

   
 
 
   
   
   
   

  

 
 


 

  

 

 

 foto oproep

  

  
vacatures

 

 Online Bibliotheek Cataloog


 


Stad Tielt
Cultuur
Toerisme
Jeugd
Sport