U bent hier:   Stad Tielt

 

   

 

 

   

 
 

Welkom op digitaal Tielt

Nieuws uit Tielt

Laat je knotwilgen gratis knotten door vrijwilligers
1 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Woon je landelijk en heb je knotbomen die dringend aan een knotbeurt toe zijn? Laat het de Provincie West-Vlaanderen weten en binnen de kortste keren komen vrijwilligers met hun kettingzaag bij je langs. Het knotwerk is gratis. In ruil voor zijn inzet krijgt de vrijwilliger wel het brandhout mee. Lees meer.

Welzijnsbeurs op vrijdag 5 december
2 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Op vrijdag 5 december stelt het Sociaal Huis Tielt zijn deuren open voor het grote publiek. Je kan er een kijkje gaan nemen van 13.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze opendeurnamiddag krijg je de unieke kans om kennis te maken met de diverse diensten die in Tielt actief zijn op vlak van welzijn, wonen en werk. Er is mogelijkheid tot een rondgang in het gebouw. Lees meer.

Groepsaankoop groene stroom - 1 december tot en met 5 februari
2 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Wil jij besparen op je energiefactuur? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen aan een beter milieu? Doe dan mee met de groepsaankoop 100% groene stroom van de Provincie West-Vlaanderen. Ook de stad Tielt ondersteunt dit initiatief. Vanaf 1 december 2014 tot en met 5 februari 2015 kan je vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting inschrijven. Lees meer.

Infoavond voor verhuurders - woensdag 3 december
2 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Als verhuurder moet je meer dan alleen een huurcontract opmaken. Bij het verhuren van een woning komt heel wat kijken en dat is niet altijd eenvoudig. Daarom is er een infoavond voor verhuurders op woensdag 3 december.Lees meer.

Zwerfkattenactie in Schuiferskapelle - 1 tot en met 11 december
2 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Van maandag 1 tot en met donderdag 11 december zullen in de bebouwde kom van Schuiferskapelle op verschillende plaatsen kooien geplaatst worden om zwerfkatten te vangen. Doel van de actie is het onder controle krijgen van het aantal zwerfkatten in Tielt en deelgemeenten. Lees meer. 

Kerst en Nieuw in Tielt
3 dagen geleden, door Informatieambtenaar
De eindejaarsperiode nadert stilletjes aan. Wij stellen je graag een overzicht voor van de diverse kerst- en nieuwjaarsactiviteiten die door of in samenwerking met de stad Tielt georganiseerd worden. Klik hier voor het overzicht!

Stadsmagazine editie december 2014
3 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Het Stadsmagazine editie december 2014 valt op 25 november bij alle Tieltenaren in de bus. Lees meer.

Infovergadering voor handelaars: Tieltse cadeaubon
3 dagen geleden, door Informatieambtenaar
De stad nodigt alle handelaars uit Tielt uit om de infovergadering over de Tieltse cadeaubon bij te wonen. Deze vergadering vindt plaats op donderdag 27 november om 19.00 uur in het stadhuis, Markt 13 te Tielt. Alle informatie en praktische inlichtingen worden die avond verstrekt. Wenst u aanwezig te zijn? We vragen om op voorhand in te schrijven via economie@tielt.be. Graag tot dan!
 

Eindejaarsactie handelszaken - 1 tot 31 december
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Van 1 tot 31 december loopt de 9de editie van de eindejaarsactie waarbij je bij de deelnemende handelaars stempels kan verzamelen. Een volle spaarkaart zorgt ervoor dat je kans maakt op een van de vele waardebonnen bij een van de deelnemende handelszaken of op de hoofdprijs: een cadeaucheque ter waarde van maar liefst 10.000 euro die je kan inruilen bij een deelnemende automerkverdeler naar keuze voor de aankoop van een wagen volledig naar jouw zin! Lees meer.

Vakantieopvang kerstvakantie: inschrijven vanaf zaterdag 29 november
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
De kerstvakantie komt eraan, de gezelligste vakantie van het jaar! De stadsdiensten organiseren opnieuw heel wat leuke activiteiten. Inschrijven kan vanaf zaterdag 29 november. Het programma kan je via deze link raadplegen. Met vragen hierover kan je terecht bij de Jeugddienst of Kinderopvang Tanneke.


Alle berichten ....

Stadsbestuur Tielt
Markt 13
B-8700 Tielt
telefoon 051 42 81 11
mail contacteer ons 
 

 

   
   
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
   

  

  
  


 

  

 

 

 foto oproep

  

  
vacatures

 

 Online Bibliotheek Cataloog


 


Stad Tielt
Cultuur
Toerisme
Jeugd
Sport