U bent hier:   Stad Tielt

 

   

 

 

 

 

 
 

Welkom op digitaal Tielt

Nieuws uit Tielt

Stad Tielt bedankt vrijwilligers met filmvertoning
23 uren geleden, door Informatieambtenaar
In 2015 is er Week van de Vrijwilliger van 28 februari tot en met 8 maart. Elk jaar staan we dan even stil bij de talrijke mensen die zich voor anderen nuttig maken. Ook in Tielt, natuurlijk! Lees meer.

7 + 1: Tentoonstelling Afgestudeerden Middelbare Graad Stedelijke Kunstacademie - 6 tot 28 maart
2 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Elk jaar studeren tientallen jongeren af in de middelbare graad van de Stedelijke Kunstacademie. Sommigen onder hen bewandelen ook nadien nog de artistieke paden in het wijde en diverse landschap van de beeldende kunsten. 8 van hen werden samengebracht in een boeiende en jeugdig frisse tentoonstelling die alle aangeboden opties omspant: beeldende vorming, architecturale vorming en strip- & beeldverhaal. Lees meer. 
 

Vakantieopvang paasvakantie: inschrijven vanaf zaterdag 7 maart
2 dagen geleden, door Informatieambtenaar
De paasvakantie komt eraan! van dinsdag 7 t.e.m. vrijdag 17 april organiseren de stadsdiensten opnieuw heel wat leuke activiteiten. Inschrijven kan vanaf zaterdag 7 maart. Het programma kan je via deze link raadplegen. Met vragen hierover kan je terecht bij de Jeugddienst, Sportdienst of Kinderopvang Tanneke.

Programma Tieltse Europafeesten 3-4-5 juli
3 dagen geleden, door Informatieambtenaar
We kunnen voorzichtig uitkijken naar de zomer en het eerste weekend van juli. Dan is er op 3, 4 en 5 juli de 57ste editie van de Tieltse Europafeesten! Op vrijdag kan je op de feesten terecht voor het voornamelijk populaire genre, op zaterdag gaan we de alternatievere toer op en op zondag organiseren we een familiedag. Lees meer.

Zwerfkatten: actie in Aarsele van 2 tot en met 12 maart
6 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Vorig jaar vonden reeds enkele acties plaats om het aantal zwerfkatten onder controle te krijgen: op de wijk Dierdonk in Tielt en in Schuiferskapelle werden zwerfkatten gevangen en gesteriliseerd. Begin maart vindt in Aarsele een actie plaats: van maandag 2 tot en met donderdag 12 maart zullen in de bebouwde kom van Aarsele kooien geplaatst worden om zwerfkatten te vangen. Lees meer.

Oproep aan de handelaars in Tielt: doe mee aan de campagne Met Belgerinkel naar de Winkel!
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Bond Beter Leefmilieu organiseert samen met Unizo en de Gezinsbond dit jaar opnieuw Met Belgerinkel naar de Winkel, de grootste fietspromotiecampagne van Vlaanderen. De campagne loopt van zaterdag 25 april tot zaterdag 30 mei 2015. Interesse om als handelaar deel te nemen? Lees meer.
 

Openbaar onderzoek planologisch attest Slachthuissite
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Exportslachthuis Tielt - Debra Meat - Debra Freeze heeft een aanvraag ingediend om het bedrijf Slachthuis Tielt verder uit te breiden. Het volledige dossier ligt ter inzage tijdens de kantooruren op het stadhuis, Markt 13 te Tielt en in het provinciehuis Boeverbos, lokaal 3.01, Koning Leopold III- laan 41, 8200 Sint-Andries. Er wordt ook een infoavond georganiseerd, in het stadhuis op 2 maart om 19.30 uur. Lees meer.

Carnavalsstoet: zondag 8 maart om 14.30 uur
2 weken geleden, door Informatieambtenaar
Carnaval in Tielt komt eraan! Op zondag 8 maart worden onze
straten opnieuw ondergedompeld in een bijzondere feeststemming! Lees meer.

Neem deel aan het Woordfront op zaterdag 18 april
2 weken geleden, door Informatieambtenaar
Het Woordfront, van dezelfde makers van het Lichtfront, staat in het teken van de herdenking van de eerste geslaagde gasaanvallen. Met het Woordfront wil GoneWest symbolisch de 1150 dodelijke slachtoffers herdenken. In vier straten van Tielt zullen telkens 1150 mensen naar elkaar toe marcheren terwijl ze een tekst scanderen volgens een  bepaald ritme en op specifieke muziek: vier maal 1150 ofwel 4600 participanten. Lees meer.

Stadsmagazine editie maart 2015
2 weken geleden, door Informatieambtenaar
Het Stadsmagazine editie maart 2015 valt op 20 februari bij alle Tieltenaren in de bus. Lees meer.
Alle berichten ....

Stadsbestuur Tielt
Markt 13
B-8700 Tielt
telefoon 051 42 81 11
mail contacteer ons 
 

 

   
   
   
 
   
   
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  

  
  


 

  

 

 

 foto oproep

  

  
vacatures

 

 Online Bibliotheek Cataloog


 


Stad Tielt
Cultuur
Toerisme
Jeugd
Sport