U bent hier:   Stad Tielt

 

   

 

 

 
 

 

 

 

 
 

Welkom op digitaal Tielt

Nieuws uit Tielt

Stand van zaken windhoos en rukwinden 25 juni 2014 en hagelstorm 7, 8 en 9 juni - erkenning als ramp
2 dagen geleden, door Informatieambtenaar
De federale ministerraad heeft op vrijdag 3 april 2015 de rukwinden van 25 januari 2014 en de hagelstorm van 7,8 en 9 juni 2014 erkend als ramp. Lees meer.

Het Woordfront: media-album
2 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Zo’n 1.500 mensen namen op 18 april deel aan het Woordfront. Hiermee werden de 1.150 dodelijke slachtoffers van de eerste gasaanval, tijdens de Eerste Wereldoorlog, herdacht. Lees meer.

Volg het Stadsarchief via facebook
2 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Naar aanleiding van het themajaar 'Thielt bezet 1914-1918', lanceert het Stadsarchief een facebookpagina. Centraal staan nu in de eerste plaats affiches en documenten uit de Eerste Wereldoorlog, maar ook een blik achter de schermen en andere archiefschatten komen aan bod. Om de berichten te blijven volgen, moet je de pagina facebook.com/stadsarchieftielt zelf leuk vinden.

Tentoonstelling CC Gildhof: Captured and Controlled- Bart Gielen - 26 april t.e.m. 31 mei
2 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Van 26 april tot en met 31 mei kan je in het CC Gildhof naar de tentoonstelling 'Captured and controlled' van Kanegemnaar Bart Gielen. Lees meer.

Vakantieopvang zomervakantie 2015
2 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Het aftellen naar de zomervakantie kan beginnen! Kinderopvang Tanneke en de Jeugddienst presenteren een spelaanbod om duimen en vingers bij af te likken. De Sportdienst stelt een uitgebreid aanbod van spetterende sportactiviteiten en -kampen voor. Lees meer.

Pop-upjeugdhuis: 30 april, 1 en 2 mei
2 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Gedurende enkele weekends in 2015 zal de Europahal onderdak bieden aan een tijdelijk Tielts jeugdhuis. Het pop-upjeugdhuis slaat zijn tenten een eerste keer op in de Tieltse Europahal van 30 april tot en met 2 mei. Lees meer. 
 

Wandel zondag 26 april mee van Aarsele naar Kanegem met Pasar!
3 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Op zondag 26 april organiseren Pasar Tielt en de Dienst voor Toerisme een lentewandeling. Wandel met het hele gezin de lente in en geniet van mooie landschappen, weiden en landerijen op de heuvelrug tussen Aarsele en Kanegem. Met heel wat randanimatie! Lees meer. 
 

Met Belgerinkel naar de Winkel: Winkel met de fiets en win!
3 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Ook dit jaar is ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ elke dag winnen! Samen met Bond Beter Leefmilieu en de lokale partners (Gezinsbond, Natuurpunt De Torenvalk, de Tieltse Middenstand en Unizo Tielt) moedigt stad Tielt iedereen aan om van zaterdag 25 april tot zaterdag 30 mei zijn boodschappen zoveel mogelijk met de fiets of te voet te doen. Het is goed voor het milieu, het klimaat en je gezondheid en ook je portemonnee vaart er wel bij! Lees meer.

Zondag 3 mei: Ontdek Europa met het hele gezin!
4 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Op zaterdag 9 mei is het de Dag van Europa. Een weekje vroeger, op zondag 3 mei, organiseert de Provincie West-Vlaanderen in samenwerking met heel wat partners een gezinshappening in Tielt. Een gevarieerd, kindvriendelijk menu wordt je daarbij aangeboden! Een niet te missen topper voor het hele gezin! Lees meer.


Programma ‘Thielt 1914-1918. Bezette Stad’
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Het themajaar 2015, ‘Thielt 1914-1918. Bezette Stad’, is volop aan de gang. Het Woordfront was de opener van het themajaar, nu volgen nog talrijke andere evenementen, tentoonstellingen... je leest het volledige programma op www.thieltbezet.be. Neem zeker eens een kijkje!


Alle berichten ....

Stadsbestuur Tielt
Markt 13
B-8700 Tielt
telefoon 051 42 81 11
mail contacteer ons 
 

 

   
   
   
   
   
   
 
   
   
   
   
   
   

  

  
  


 

  

 

 

 foto oproep

  

  
vacatures

 

 Online Bibliotheek Cataloog


 


Stad Tielt
Cultuur
Toerisme
Jeugd
Sport