U bent hier:   Stad Tielt

 

   

 

 

   

 
 

Welkom op digitaal Tielt

Nieuws uit Tielt

Kerst en Nieuw in Tielt
2 uren geleden, door Informatieambtenaar
De eindejaarsperiode nadert stilletjes aan. Wij stellen je graag een overzicht voor van de diverse kerst- en nieuwjaarsactiviteiten die door of in samenwerking met de stad Tielt georganiseerd worden. Klik hier voor het overzicht!

Stadsmagazine editie december 2014
3 uren geleden, door Informatieambtenaar
Het Stadsmagazine editie december 2014 valt op 25 november bij alle Tieltenaren in de bus. Lees meer.

Infovergadering voor handelaars: Tieltse cadeaubon
4 uren geleden, door Informatieambtenaar
De stad nodigt alle handelaars uit Tielt uit om de infovergadering over de Tieltse cadeaubon bij te wonen. Deze vergadering vindt plaats op donderdag 27 november om 19.00 uur in het stadhuis, Markt 13 te Tielt. Alle informatie en praktische inlichtingen worden die avond verstrekt. Wenst u aanwezig te zijn? We vragen om op voorhand in te schrijven via economie@tielt.be. Graag tot dan!
 

Eindejaarsactie handelszaken - 1 tot 31 december
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Van 1 tot 31 december loopt de 9de editie van de eindejaarsactie waarbij je bij de deelnemende handelaars stempels kan verzamelen. Een volle spaarkaart zorgt ervoor dat je kans maakt op een van de vele waardebonnen bij een van de deelnemende handelszaken of op de hoofdprijs: een cadeaucheque ter waarde van maar liefst 10.000 euro die je kan inruilen bij een deelnemende automerkverdeler naar keuze voor de aankoop van een wagen volledig naar jouw zin! Lees meer.

Vakantieopvang kerstvakantie: inschrijven vanaf zaterdag 29 november
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
De kerstvakantie komt eraan, de gezelligste vakantie van het jaar! De stadsdiensten organiseren opnieuw heel wat leuke activiteiten. Inschrijven kan vanaf zaterdag 29 november. Het programma kan je via deze link raadplegen. Met vragen hierover kan je terecht bij de Jeugddienst of Kinderopvang Tanneke.

Wijzigingen de Lijn
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
De Lijn laat weten dat, naar aanleiding van de lancering van het aangepast vervoersplan van de NMBS, er op het grondgebied Tielt een aantal wijzigingen zijn. Lees meer.

tielt.bibliotheek.be: meer dan ooit 'thuis in de bib'
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
In samenwerking met de provincie West-Vlaanderen werd tielt.bibliotheek.be ontwikkeld, een nieuw digitaal platform waar je tal van info over de bib vindt. Je kan er de aanwinsten bekijken, aankoopsuggesties indienen, rechtstreeks vragen stellen, verneemt er nieuwsjes … Tegelijk is de nieuwe portaalsite de toegangspoort tot ‘Mijn bibliotheek’ waarmee je je eigen profiel kan beheren. De portaalsite werd zo ontworpen dat hij ook via tablet en smartphone toegankelijk is. Klik op de tegels en ontdek je bib van thuis uit! tielt.bibliotheek.be - meer info bij de bib

Voorleesavond in de bib tijdens de Voorleesweek - vrijdag 28 november
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Tijdens de Voorleesweek organiseert de bib een gezellige voorleesavond waarbij je welkom bent in pyjama! Ga je mee op stap in het donkere beestenbos? Lees meer.

Durf vergelijken: V-test Energie op donderdag 27 november
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Met de V-test kan je je energiecontract vergelijken met andere energieleveranciers. Op donderdag 27 november helpt de Woonwinkel regio Tielt je graag op weg om deze test uit te voeren, zodat je zelf een keuze kunt maken met kennis van zaken. Lees meer.

Opleiding signaalgever
6 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Signaalgevers zijn een belangrijke schakel bij het in goede banen leiden van wieler- en andere sportwedstrijden. Het is echter niet zo eenvoudig om dergelijke belangrijke taak op zich te nemen. De regels van de wegcode zijn niet altijd duidelijk, het optreden van een signaalgever door een weggebruiker wordt niet altijd begrepen wat leidt tot misverstanden en soms tot (al dan niet) verbale agressie. Ook over eventuele vergoedingen blijven er vele vragen/onduidelijkheden. Daarom wordt binnenkort een opleiding ‘signaalgever’ georganiseerd. Lees meer.


Alle berichten ....

Stadsbestuur Tielt
Markt 13
B-8700 Tielt
telefoon 051 42 81 11
mail contacteer ons 
 

 

   
   
   
 
   
 
   
   
   
   

  

  
  


 

  

 

 

 foto oproep

  

  
vacatures

 

 Online Bibliotheek Cataloog


 


Stad Tielt
Cultuur
Toerisme
Jeugd
Sport