U bent hier:   Stad Tielt

 

   

 

 

 
 

 

 

 

 
 

Welkom op digitaal Tielt

Nieuws uit Tielt

Gezocht: Zaalverantwoordelijke Club 77 Schuiferskapelle
2 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Het stadsbestuur Tielt zoekt kandidaten zaalverantwoordelijke/toezichter die zich op basis van een vrijwilligersstatuut (met vergoeding) willen inzetten voor de goede werking van Club 77 Schuiferskapelle en dit in samenwerking met de Reservatiedienst van de stad Tielt. Lees meer.

Stadsmagazine editie juni 2015
2 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Het Stadsmagazine editie juni 2015 valt op 22 mei bij alle Tieltenaren in de bus. Lees meer.

 

 

 

 

 

 

 
 

Presentatie nieuw seizoen CC Gildhof voor ruim publiek - vrijdag 29 mei
4 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Op vrijdag 29 mei 2015 wordt het nieuwe cultuurseizoen 2015-2016 in het Cultuurcentrum Gildhof gepresenteerd aan pers, cultuurliefhebbers en het ruime publiek. Voor het eerst staat deze presentatie open voor iedereen! Het wordt een geanimeerde avond waarop we een voorsmaakje tonen van wat het nieuwe seizoen brengt: een streepje muziek, een comedy-act, een bekende acteur, een vleugje kindertheater en een originele introductie in ons vormingsaanbod. Vanzelfsprekend worden onze nieuwe brochures voorgesteld en wie het wenst kan op de avond zelf zijn cultuur abonnement bestellen. Lees meer.

Met Belgerinkel naar de Winkel: nog tot en met 30 mei 2015
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
Ook dit jaar is ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ elke dag winnen! Samen met Bond Beter Leefmilieu en de lokale partners (Gezinsbond, Natuurpunt De Torenvalk, de Tieltse Middenstand en Unizo Tielt) moedigt stad Tielt iedereen aan om van zaterdag 25 april tot zaterdag 30 mei zijn boodschappen zoveel mogelijk met de fiets of te voet te doen. Het is goed voor het milieu, het klimaat en je gezondheid en ook je portemonnee vaart er wel bij! Lees meer.

Hulp bij het invullen van de belastingbrief
5 dagen geleden, door Informatieambtenaar
In juni organiseert de Federale Overheidsdienst Financiën opnieuw zitdagen voor wie hulp nodig heeft bij het invullen van de belastingbrief. Alle inwoners van Groot-Tielt kunnen hiervoor terecht in het administratief centrum in Tielt, Tramstraat 50, lokaal 002 (gelijkvloers), en dit iedere werkdag van 1 juni t.e.m. 30 juni, telkens van 9.00 tot 15.00 uur. Opgelet, de schriftelijke belastingaangifte dient binnen te zijn op 30 juni. Wie met Tax-on-web zijn belastingaangifte doet, dient dit uiterlijk op 15 juli in orde te brengen. Meer info bij de Belastingcontrole Tielt contr.db.tielt1@minfin.fed.be - tel. 0257-847.50.

Sluitingsdagen stadsdiensten
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
In deze periode zijn diverse stadsdiensten op enkele data uitzonderlijk gesloten. Je leest het overzicht hieronder.
 

31 mei, Dag van het Park in Aarsele!
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Op zondag 31 mei vindt in het park in Aarsele, gelegen achter het Ontmoetingscentrum
in de Schoolstraat, een fijn programma plaats naar aanleiding van de Dag van het Park. Tussen 11.00 en 18.00 uur is iedereen welkom voor een picknick, muziekoptredens, kinderanimatie, huifkarzoektochten en plezier! Lees meer. 
 

Tentoonstelling CC Gildhof: Captured and Controlled- Bart Gielen - 26 april t.e.m. 31 mei
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Van 26 april tot en met 31 mei kan je in het CC Gildhof naar de tentoonstelling 'Captured and controlled' van Kanegemnaar Bart Gielen. Lees meer.

Toerismebalie in het stadhuis open tijdens het weekend
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Nog tot eind september kan je sinds zaterdag 9 mei een heel zomerseizoen lang terecht aan de toerismebalie van het stadhuis. Dit voor al jouw vragen in verband met recreatieve tips, toeristische uitstapjes, fietsverhuur, groepsbezoeken enz. Lees meer.

Tielt streeft naar label ‘Stad met een hart’: update
1 weken geleden, door Informatieambtenaar
Tielt gaat de uitdaging aan om het label ‘Stad met een Hart’ te verdienen. Hiervoor zoekt onze stad samen met het Rode Kruis Vlaanderen zoveel mogelijk bloedgevers. Tegen mei 2016 willen we kaap van 2.700 bloedgiften bereiken.
De bloedinzamelingen van januari leverden reeds 387 bloedgiften op.Tijdens de bloedinzamelingen in april ontving het Rode Kruis 364 bloedgiften. Hierdoor komt de teller nu op 751. Tevens mocht het Rode Kruis 20 nieuwe donoren verwelkomen. Bedankt aan allen! We hebben echter nog een heel eind voor de boeg om de kaap van de 2.700 te bereiken. Kom daarom zeker bloed geven op één van de volgende inzamelmomenten. Want bloed geven, redt levens! Aarzel niet en doe mee! Lees meer.


Alle berichten ....

Stadsbestuur Tielt
Markt 13
B-8700 Tielt
telefoon 051 42 81 11
mail contacteer ons 
 

 

   
   
   
   
   
   
 
   
   
   
   
   
   

  

  
  


 

  

 

 

 foto oproep

  

  
vacatures

 

 Online Bibliotheek Cataloog


 


Stad Tielt
Cultuur
Toerisme
Jeugd
Sport