Internationale jongerenuitwisseling

Voor Tieltse jongeren tussen 14 en 16 jaar wordt er vanuit de Dienst Jeugd samen met de zustersteden jaarlijks, in de zomervakantie, een internationale jongerenuitwisseling georganiseerd. Uit elke stad komen acht tot tien jongeren samen om een schitterend programma mee te maken.

De zustersteden zijn Gross-Gerau (Duitsland), Brignoles (Frankrijk), Bruneck (Italië), Szamotuly (Polen) en natuurlijk ook ons eigenste Tielt. De locatie van de internationale jongerenuitwisseling is elk jaar anders: via de stadscommunicatie (onder meer het stadsmagazine) wordt in het voorjaar bekendgemaakt waar en wanneer de uitwisseling dat jaar plaats zal vinden.

De deelnameprijs wordt jaarlijks vastgezet. Dit jaar bedroeg deze 300 euro (reis, verblijf en verzekering). Een peulschil voor de fantastische ervaring en een hoop extra vrienden die je ervoor terugkrijgt!

Je bent geen lid van een jeugdbeweging of je vrienden kunnen niet mee? Geen probleem, ervaren begeleiders zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt in de groep!

Openingsuren & contact

Jeugd

adres
Gen. Maczekplein 28700Tielt
Tel.
051 42 82 40
Deel deze pagina