Muziektheater > Hemelsblauw - Pantalone - Nieuwe locatie / Extra voorstelling

Deze informatie is niet meer actueel!
Is klassiek slaapverwekkend? Bach, Beethoven en Brahms getest door baby's en peuters. In ‘Hemelsblauw’ koppelt Pantalone klassieke muziek aan het slaapritueel van baby's, peuters en kleuters. Klassiek is niet slaapverwekkend, integendeel, klassiek is opwekkend, emotioneel en inspirerend en zorgt voor een flinke portie dromen. Bach, Beethoven en Brahms voor de allerkleinsten. Is klassiek ...

Wanneer

  • 19 februari ’17 (zo)
    van 17.00 u tot 17.45 u

Prijs

€ 7,00 (Basisprijs: € 7.00; -12j: € 5,00; Familiepas: € 50,00)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationsstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Is klassiek slaapverwekkend? Bach, Beethoven en Brahms getest door baby's en peuters. In ‘Hemelsblauw’ koppelt Pantalone klassieke muziek aan het slaapritueel van baby's, peuters en kleuters. Klassiek is niet slaapverwekkend, integendeel, klassiek is opwekkend, emotioneel en inspirerend en zorgt voor een flinke portie dromen.

Bach, Beethoven en Brahms voor de allerkleinsten.

Is klassiek slaapverwekkend? Bach, Beethoven en Brahms getest door baby's en peuters.
Klassieke componisten zijn gefascineerd door de nacht, de slaap, de rust. Slaap is levensnoodzakelijk. In ‘Hemelsblauw’ koppelt Pantalone klassieke muziek aan het slaapritueel van baby's, peuters en kleuters. Klassiek is niet slaapverwekkend, integendeel, klassiek is opwekkend, emotioneel en inspirerend en zorgt voor een flinke portie dromen.

In dit theatraal concert krijgen jonge gezinnen en kleuters de kans om vrij Bach, Beethoven, Brahms en vele anderen te beleven in een spannende ontmoeting met 3 muzikanten, 2 zandmannen en vele objecten. Hun hemelse muziek brengt jong en oud naar een veilige haven van rust of, wie weet, naar de zevende hemel.

Concept en muzikale leiding: Filip Bral
Met: Katrien De Bièvre (viool), Paul Stavridis (cello), Ilse Stroobant (piano)
Scenische realisatie: Heike Kossmann
Luchtballonnen: Matt Stevenson
Beeld: Ann de Smet, Axel Jacobs

Bron: UiTinVlaanderen.be