Humor > Zonder Filter - Steven Mahieu - NIEUWE LOCATIE

Deze informatie is niet meer actueel!
Stel nu eens gewoon dat er een filter is. In je hoofd. En stel dat die echt alles filtert, dus ook wat je denkt én wat je voelt. En stel dat je op basis daarvan leeft en handelt. Omdat dit is wie je echt denkt dat je bent. In ieder geval, ‘Zonder Filter’ is de derde avondvullende voorstelling van Steven Mahieu. Kom zelf kijken hoe zo’n filterloze Steven eruit ziet. Stel nu eens gewoon dat er ...

Wanneer

  • 14 april ’17 (vr)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basisprijs: € 16.00; 65+, -26j: € 14,00; Abo: € 13,00; Abo -26j: € 11,00)

Waar

naam
Mivalti, Christian Vande Vyverezaal
adres
te bereiken via Staalhandel Rosseel, Gruuthusestraat 8 8700 Tielt8700 Tielt

Info

Stel nu eens gewoon dat er een filter is. In je hoofd. En stel dat die echt alles filtert, dus ook wat je denkt én wat je voelt. En stel dat je op basis daarvan leeft en handelt. Omdat dit is wie je echt denkt dat je bent. In ieder geval, ‘Zonder Filter’ is de derde avondvullende voorstelling van Steven Mahieu. Kom zelf kijken hoe zo’n filterloze Steven eruit ziet.

Stel nu eens gewoon dat er een filter is. In je hoofd. En stel dat die echt alles filtert, dus ook wat je denkt én wat je voelt. En stel dat je op basis daarvan leeft en handelt. Omdat dit is wie je echt denkt dat je bent.
Maar stel nu ook eens dat je die filter kan wegnemen én dat je dan onmiddellijk een voorstelling begint te schrijven. Wat zou dat geven? Wordt het dan gênant, pijnlijk of blijft alles gewoon hetzelfde als ervoor?

In ieder geval, ‘Zonder Filter’ is de derde avondvullende voorstelling van Steven Mahieu. Kom zelf kijken hoe zo’n filterloze Steven eruit ziet.

Eerder speelde Steven Mahieu met zijn zaalshows ‘Maniak’ en ‘Mahieustueus’ in zowat 100 culturele centra. Beide voorstellingen werden in de pers bejubeld met 4-sterrenrecensies.

“Stand-up comedian en Humorologiewinnaar Steven Mahieu snelt met debuutvoorstelling ‘Mahieustueus’ naar de top. Hij heeft een eigen stem die hem onderscheidt van de rest van komisch Vlaanderen. Hij vindt een fijn evenwicht tussen grove en fijnzinnige humor, en schuwt de maatschappijkritiek niet.” – De Morgen

Tekst en spel: Steven Mahieu
Regie: Randall Casaer
http://www.stevenmahieu.be

Voorprogramma Jasper Posson
Amper zes maand na zijn debuut stond Jasper Posson al in de halve finale van de Culture Comedy Award en werd hij geselecteerd voor Humo's Comedy Cup. Deze Antwerpenaar lacht met alles en iedereen, maar vooral met Antwerpen zelf. Verzuurde politici, corrupte socialisten en onromantische zee-otters, niemand blijft gespaard.
"Prijs voor aanstormend talent: Jasper Posson. Veel inhoud, uitgesproken meningen (over Liesbeth Homans bv.) en een rustige, ontspannen uitstraling. Daar horen we nog van." – Karel Michiels (De Standaard)

Nieuwe locatie: Mivalti, Gruuthusestraat 36, 8700 Tielt