Humor > De Milfmagneet - Piet De Praitere - NIEUWE LOCATIE

Deze informatie is niet meer actueel!
Elke generatie heeft afwijkende performers die niet in een hokje te plaatsen zijn. En van wie je niet weet wat je met ze moet aanvangen. Piet De Praitere is zo iemand: een fabuleuze verteller met een absurde stijl, onvoorspelbaar en gracieus. Piet De Praitere raakte redelijk wereldberoemd als ‘Etienne met het open verhemelte’, ‘Dikke Gilbert de la Tourette’ en als Claude Delvoye uit ‘Bevergem'.

Wanneer

  • 19 mei ’17 (vr)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basisprijs: € 14.00; 65+, -26j: € 12,00; Abo: € 11,00; Abo -26j: € 10,00)

Waar

naam
Mivalti, Christian Vande Vyverezaal
adres
te bereiken via Staalhandel Rosseel, Gruuthusestraat 8 8700 Tielt8700 Tielt

Info

Elke generatie heeft afwijkende performers die niet in een hokje te plaatsen zijn. En van wie je niet weet wat je met ze moet aanvangen. Piet De Praitere is zo iemand: een fabuleuze verteller met een absurde stijl – onvoorspelbaar en gracieus: ‘Volgens recent onderzoek blijft planeet Aarde nog 1,75 miljard jaar leefbaar. Niet meer of niet minder. Net genoeg om eens lekker uit te slapen.’
‘De Milfmagneet’ staat bol van dit soort paradijselijke woordenassociaties. Het is heel goed mogelijk dat zijn werk in verafgelegen zonnestelsels als een religie wordt beschouwd.

Piet De Praitere raakte redelijk wereldberoemd als ‘Etienne met het open verhemelte’, als ‘Dikke Gilbert de la Tourette’ en als Claude Delvoye uit ‘Bevergem’. Hij werkte samen met Kamagurka, Freddy De Vadder en Gunter Lamoot en was te zien en te horen op Studio Brussel, Radio 1, Canvas, VT4, 2BE en de VPRO. Onlangs verscheen zijn eerste dvd ‘Gekapt’ en bracht hij een boek uit waarin zijn beste oneliners van de afgelopen twintig jaar zijn gebundeld.

Tekst en spel: Piet De Praitere
Coach: Dries Heyneman
www.pietdepraitere.be