Dagschotels met vlees en gevogelte

Deze informatie is niet meer actueel!
In deze vervolgmodule bereiden we vlees en gevogelte, met oog voor de precieze en gewenste gaartijd. We steken heerlijke gerechten en verrassende combinaties in elkaar. In de herfst staat wild uiteraard ook op het menu. Met de uitleg, tips en trucjes van de chef kom je tot fraai gepresenteerde dagschotels die iedereen doen watertanden. We beginnen met eenvoudige bereidingen zoals carpaccio’s, ...

Wanneer

  • 12 september ’17 (di)
    -
    05 juni ’18 (di)
    maandag
    Gesloten
    dinsdag
    van 18u. tot 21.50u.
    woensdag
    Gesloten
    donderdag
    Gesloten
    vrijdag
    Gesloten
    zaterdag
    Gesloten
    zondag
    Gesloten

Prijs

€ 120,00 (Basistarief: 120,00 €; Gedeeltelijke vrijstelling: 24,00 €; Volledige vrijstelling: 0,00 €)

Waar

naam
CVO 3 Hofsteden 'Tielt KA'
adres
Stationstraat 678700 Tielt

Info

In deze vervolgmodule bereiden we vlees en gevogelte, met oog voor de precieze en gewenste gaartijd. We steken heerlijke gerechten en verrassende combinaties in elkaar. In de herfst staat wild uiteraard ook op het menu.
Met de uitleg, tips en trucjes van de chef kom je tot fraai gepresenteerde dagschotels die iedereen doen watertanden. We beginnen met eenvoudige bereidingen zoals carpaccio’s, quiche en tartiflette en focussen ons later op meer verfijnde bereidingen zoals amandelveloutésoep met komkommerpareltjes, konijn met mosterdsaus of gevuld kalkoengebraad met rozemarijnaardappeltjes. Bij iedere maaltijd hoort ook een verrukkelijk dessert.