Dagschotels met vlees en gevogelte
Deze informatie is niet meer actueel!
In deze vervolgmodule bereiden we vlees en gevogelte, met oog voor de precieze en gewenste gaartijd. We steken heerlijke gerechten en verrassende combinaties in elkaar. In de herfst staat wild uiteraard ook op het menu. Met de uitleg, tips en trucjes van de chef kom je tot fraai gepresenteerde dagschotels die iedereen doen watertanden. We beginnen met eenvoudige bereidingen zoals carpaccio’s, ...
Wanneer
-
12 september ’17 (di)-05 juni ’18 (di)
- maandag
- Gesloten
- dinsdag
- van 18u. tot 21.50u.
- woensdag
- Gesloten
- donderdag
- Gesloten
- vrijdag
- Gesloten
- zaterdag
- Gesloten
- zondag
- Gesloten
Prijs
€ 120,00 (Basistarief: 120,00 €; Gedeeltelijke vrijstelling: 24,00 €; Volledige vrijstelling: 0,00 €)Waar
- naam
- CVO 3 Hofsteden 'Tielt KA'
- adres
- Stationstraat 678700 Tielt
Contact
- website
- http://www.cvo3hofsteden.org
Info
In deze vervolgmodule bereiden we vlees en gevogelte, met oog voor de precieze en gewenste gaartijd. We steken heerlijke gerechten en verrassende combinaties in elkaar. In de herfst staat wild uiteraard ook op het menu.Met de uitleg, tips en trucjes van de chef kom je tot fraai gepresenteerde dagschotels die iedereen doen watertanden. We beginnen met eenvoudige bereidingen zoals carpaccios, quiche en tartiflette en focussen ons later op meer verfijnde bereidingen zoals amandelveloutésoep met komkommerpareltjes, konijn met mosterdsaus of gevuld kalkoengebraad met rozemarijnaardappeltjes. Bij iedere maaltijd hoort ook een verrukkelijk dessert.