Nagerechten

Hoe kan je een maaltijd beter afsluiten dan met een heerlijk dessert? Of verras je graag vrienden en familie met een zelfgemaakte taart? Sinterklaaskoeken en kerstbuches in de winter, lekkere ijsjes in de zomer, de perfecte crème brûlée of een soepje van citrusvruchten. In deze module bereid je zowel klassieke als vernieuwende nagerechten, voor groot en klein. We starten met eenvoudige ...

Wanneer

  • 05 september ’17 (di)
    -
    12 juni ’18 (di)
    maandag
    Gesloten
    dinsdag
    van 18u. tot 21.50u.
    woensdag
    Gesloten
    donderdag
    Gesloten
    vrijdag
    Gesloten
    zaterdag
    Gesloten
    zondag
    Gesloten

Prijs

€ 120,00 (Basistarief: 120,00 €; Gedeeltelijke vrijstelling: 24,00 €; Volledige vrijstelling: 0,00 €)

Waar

naam
CVO 3 Hofsteden 'Tielt KA'
adres
Stationstraat 678700 Tielt

Info

Hoe kan je een maaltijd beter afsluiten dan met een heerlijk dessert? Of verras je graag vrienden en familie met een zelfgemaakte taart? Sinterklaaskoeken en kerstbuches in de winter, lekkere ijsjes in de zomer, de perfecte crème brûlée of een soepje van citrusvruchten. In deze module bereid je zowel klassieke als vernieuwende nagerechten, voor groot en klein. We starten met eenvoudige bereidingen zoals clafoutis, marsepein en koekjes en gaan geleidelijk over naar verrassende combinaties en warme nagerechten.