Initiatie warme keuken

In deze module maak je kennis met verschillende producten en technieken uit de keuken. We koken ook met minder evidente ingrediënten zoals pastinaak, inktvis, artisjok, filodeeg, polentameel ... We oefenen de basishandelingen met eenvoudige bereidingen zoals penne carbonara, gele paprikasoep, ratatouille, rijsttaart ... Geleidelijk aan wagen we ons aan eigentijdse verfijnde bereidingen: ...

Wanneer

  • 11 september ’17 (ma)
    -
    18 juni ’18 (ma)
    maandag
    van 18u. tot 21.50u.
    dinsdag
    Gesloten
    woensdag
    Gesloten
    donderdag
    Gesloten
    vrijdag
    Gesloten
    zaterdag
    Gesloten
    zondag
    Gesloten

Prijs

€ 120,00 (Basistarief: 120,00 €; Gedeeltelijke vrijstelling: 24,00 €; Volledige vrijstelling: 0,00 €)

Waar

naam
CVO 3 Hofsteden 'Tielt KA'
adres
Stationstraat 678700 Tielt

Info

In deze module maak je kennis met verschillende producten en technieken uit de keuken. We koken ook met minder evidente ingrediënten zoals pastinaak, inktvis, artisjok, filodeeg, polentameel ... We oefenen de basishandelingen met eenvoudige bereidingen zoals penne carbonara, gele paprikasoep, ratatouille, rijsttaart ... Geleidelijk aan wagen we ons aan eigentijdse verfijnde bereidingen: aardpeersoep, viscrumble, zomerse carpaccio’s, winterse gratins en chutneys. De seizoenen vormen onze inspiratiebron voor de ingrediënten en smaken. Tussendoor krijg je ook een pak praktijktips, waardevolle hints en achtergrondinformatie over de gebruikte voedingsstoffen.