Koude keuken

We breiden onze kookkunst uit met culinaire bereidingen uit de koude keuken. Dit zijn bereidingen die koud klaargemaakt en koud gegeten worden, of die warm bereid worden maar koud gegeten. We oefenen de basishandelingen in en werken ook met minder evidente ingrediënten zoals couscous, rammenas, rijstvermicelli, truffelaardappel, rode biet ... We starten met eenvoudige gerechten zoals ...

Wanneer

  • 13 september ’17 (wo)
    -
    06 juni ’18 (wo)
    maandag
    Gesloten
    dinsdag
    Gesloten
    woensdag
    van 18u. tot 21.50u.
    donderdag
    Gesloten
    vrijdag
    Gesloten
    zaterdag
    Gesloten
    zondag
    Gesloten

Prijs

€ 120,00 (Basistarief: 120,00 €; Gedeeltelijke vrijstelling: 24,00 €; Volledige vrijstelling: 0,00 €)

Waar

naam
CVO 3 Hofsteden 'Tielt KA'
adres
Stationstraat 678700 Tielt

Info

We breiden onze kookkunst uit met culinaire bereidingen uit de koude keuken. Dit zijn bereidingen die koud klaargemaakt en koud gegeten worden, of die warm bereid worden maar koud gegeten. We oefenen de basishandelingen in en werken ook met minder evidente ingrediënten zoals couscous, rammenas, rijstvermicelli, truffelaardappel, rode biet ... We starten met eenvoudige gerechten zoals pastasalades, asperges en suikerwafeltjes en gaan geleidelijk over naar meer verfijnde bereidingen zoals koud varkenshaasje met gepekelde rammenas, krokante aardappelen met zalmtartaar en salsa van rode biet of crostini met bospaddenstoelen.