Performance > Don’t we deserve grand human projects that give us meaning? - Robbert&Frank Frank&Robbert / CAMPO

Deze informatie is niet meer actueel!
Who says we don't want to be inspired? Hoe ga je om met de universele menselijke drang om deel te zijn van een groter geheel? In hun derde voorstelling gaan Frank&Robbert Robbert&Frank op zoek naar zingeving in een wereld zonder Groot Verhaal, en het kunstenaarsduo doet dat op zijn geheel eigen manier: met een sterke visuele logica, en knipogend naar ruimtevaart en wetenschap. Waren ...

Wanneer

  • 09 maart ’18 (vr)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; 65+: 12,00 €; -26j: 7,00 €; Theaterpas (5tickets): 55,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationsstraat 258700 Tielt

Info

Who says we don't want to be inspired?
Hoe ga je om met de universele menselijke drang om deel te zijn van een groter geheel? In hun derde voorstelling gaan Frank&Robbert Robbert&Frank op zoek naar zingeving in een wereld zonder Groot Verhaal, en het kunstenaarsduo doet dat op zijn geheel eigen manier: met een sterke visuele logica, en knipogend naar ruimtevaart en wetenschap.

Waren Robbert&Frank Frank&Robbert in het verleden nog de machinisten die de transformaties van de beelden en scènes in gang staken, in 'Don't we deserve grand human projects that give us meaning?' worden ze voor het eerst zelf deel van hun installaties en ontwerpen. De artiesten splitsen en dupliceren zichzelf als atomen in een imaginaire wereld van primaire kleuren, die fel afsteekt tegen het zuivere witte landschap waarin ze zich bevinden. Het resultaat is een performance die speelt met perspectief, magnetisme en video, en u daarbij danig desoriënteert.

Van en met: Frank&Robbert Robbert&Frank
Dramaturgie: Pol Heyvaert
Muziek: Boris Zeebroek

Bron: UiTinVlaanderen.be