Apero con Fuoco > Lerarenconcert academie

Deze informatie is niet meer actueel!
Leerkrachten gitaar academie concerteren in Apero con Fuoco Het volgende concert in de reeks Apero con Fuoco gaat door in Theater Malpertuis Tielt (Stationstraat 25). op zondag 19 november 2017 om 11 uur. Het concert wordt verzorgd door Annemie Devos, Charlotte Lammertijn en Sandy Vandendriessche, leerkrachten gitaar aan de Tieltse academie. Voor hun Apero con Fuoco concert doen ze niet alleen ...

Wanneer

  • 19 november ’17 (zo)
    van 11.00 u tot 12.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; Leerlingen Academie: 5,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 60

Contact

samw@tielt.be

Info

Leerkrachten gitaar academie concerteren in Apero con Fuoco

Het volgende concert in de reeks Apero con Fuoco gaat door in Theater Malpertuis Tielt (Stationstraat 25). op zondag 19 november 2017 om 11 uur.
Het concert wordt verzorgd door Annemie Devos, Charlotte Lammertijn en Sandy Vandendriessche, leerkrachten gitaar aan de Tieltse academie.

Voor hun Apero con Fuoco concert doen ze niet alleen beroep op ex-collega Hanne Bossuyt, maar ook op oud-collega Luc Cauwelier, ere-leerkracht gitaar aan de Tieltse academie. Ook violiste Sofie Moors komt even binnenspringen.
Ze spelen in verschillende formaties van duo tot grote bezetting. Presentatie en publieksentertainment is in handen van Wim Perneel, collega van de woordafdeling.
Op het programma werk van Piazolla tot Dire Straits, maar ook Belgisch werk van Armand Coeck tot Raymond van het Groenewoud. In een veelbelovend en gevarieerd programma tokkelen ze samen, met af en toe een verrassende toets.

Wie wil meegenieten van dit prachtig programma kan kaarten reserveren (bij voorkeur vooraf) via 051 42 82 60 of samw@tielt.be.

Het Tieltse stadsbestuur, Rotary-Club, Piano’s Maene en Wijnhuis Vinorama verlenen hun gewaardeerde steun aan de seizoenswerking.


Info en reservaties (bij voorkeur vooraf reserveren):
Stedelijke Academie voor Muziek en Woord, Lakenmarkt 4, 8700 Tielt.
T. 051 42 82 60 – loket.samw@tielt.be

Bron: UiTinVlaanderen.be