Theater > Onze Koen - Theater Malpertuis

Deze informatie is niet meer actueel!
'Onze Koen' is een liefdesgeschiedenis, getekend in al haar fases en stadia. Even hilarisch als herkenbaar. Het is tevens het verhaal van ouders die kinderen opvoeden. Maar op grond waarvan? En hoe? We doen wat we kunnen maar hebben in wezen geen idee hoe het moet. We tasten als blindemannen tot we vastlopen en trillend en onbeschermd alleen staan tussen de grote vragen van het leven. 'Onze ...

Wanneer

  • 16 maart ’18 (vr)
    van 20.30 u tot 22.00 u
  • 17 maart ’18 (za)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; 65+, -26j: 12,00 €; Theaterpas 5 tickets: 55,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationsstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

'Onze Koen' is een liefdesgeschiedenis, getekend in al haar fases en stadia. Even hilarisch als herkenbaar. Het is tevens het verhaal van ouders die kinderen opvoeden. Maar op grond waarvan? En hoe? We doen wat we kunnen maar hebben in wezen geen idee hoe het moet. We tasten als blindemannen tot we vastlopen en trillend en onbeschermd alleen staan tussen de grote vragen van het leven.

'Onze Koen' was dé publiekstrekker van Theater Malpertuis in 2016. Peter De Graef schreef en regisseerde deze nagelnieuwe toneeltekst en voor deze herneming speelt hij ook zelf de mannelijke hoofdrol, aan de zijde van Tania Van der Sanden.

"Treffend theater over wat de gevolgen zijn wanneer mensen niet durven te kiezen voor het leven en voor zichzelf." – Els Van Steenberghe (Knack Focus)
“Onze Koen is het leven van twee kanten: opvoeden als probeersel, hulpeloosheid als zekerheid.” – Wouter Hillaert (De Standaard)

Tekst en regie: Peter De Graef
Spel: Peter De Graef en Tania Van der Sanden

Bron: UiTinVlaanderen.be