Theater > Europa in de herfst - Theater Malpertuis

Deze informatie is niet meer actueel!
'To be scared or not to be scared, that's the question!' Het is onrustig in de wereld. De vluchtelingenstromen zorgen voor angst en paniek. Het multiculturele project ligt onder vuur. Overal steken protectionisme en nationalisme weer de kop op. Staat de Europese Unie op het punt uit elkaar te vallen? Of zijn we onderweg naar een nieuw Europees project? Zeven jonge acteurs met een diverse ...

Wanneer

  • 19 januari ’18 (vr)
    van 20.30 u tot 22.00 u
  • 20 januari ’18 (za)
    van 20.30 u tot 22.00 u
  • 10 maart ’18 (za)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; 65+, -26j: 12,00 €; Theaterpas 5 tickets: 55,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

'To be scared or not to be scared, that's the question!'

Het is onrustig in de wereld. De vluchtelingenstromen zorgen voor angst en paniek. Het multiculturele project ligt onder vuur. Overal steken protectionisme en nationalisme weer de kop op. Staat de Europese Unie op het punt uit elkaar te vallen? Of zijn we onderweg naar een nieuw Europees project? Zeven jonge acteurs met een diverse achtergrond verdiepen zich in de actualiteit en zoeken naar antwoorden. Door zichzelf en anderen vragen te stellen. Maar ook door te spelen. Want waar de theorie tekort schiet, kan het toneelspelen verhelderend werken.

Met 'Europa in de herfst' maakt regisseur Piet Arfeuille voor Theater Malpertuis een derde voorstelling met een politiek thema (na Recht zal zijn wat ik zeg! en GAZ. Pleidooi van een gedoemde moeder). Dit keer zijn het de grondvesten van de democratie zelf die het onderwerp van de voorstelling zijn.

Regie: Piet Arfeuille
Dramaturgisch advies: Klaas Tindemans
Spel: Soufiane Chilah, Dries De Sutter, Elien Hanselaer ,Gorges Ocloo,Joren Seldeslachts, Timo Sterckx

Jongerenvoorstelling za 03/02: 7,00 euro (-26j)

Bron: UiTinVlaanderen.be