Levensreddend handelen (EHBO) bij baby's en kinderen

Deze informatie is niet meer actueel!
Je bent net ouder of grootouder geworden? Wat als je (klein)kindje plots in een levensbedreigende situatie belandt? Leer in 3u tijd de correcte eerste hulp toepassen in het geval van verstikking, stuipen, verbranding, verdrinking, vergiftiging,... van een baby en kind tot 12 jaar. Na deze EHBO cursus ontvangen de cursisten een attest levensreddend handelen met een geldigheidsduur van 3 jaar. ...

Wanneer

  • 17 april ’18 (di)
    van 19.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 36,00 (Basistarief: 36,00 €)

Waar

naam
Europahal
adres
Gen.Maczekplein8700 Tielt

Contact

Telefoon
03 444 05 97
info@dhcc.eu

Info

Je bent net ouder of grootouder geworden? Wat als je (klein)kindje plots in een levensbedreigende situatie belandt? Leer in 3u tijd de correcte eerste hulp toepassen in het geval van verstikking, stuipen, verbranding, verdrinking, vergiftiging,... van een baby en kind tot 12 jaar. Na deze EHBO cursus ontvangen de cursisten een attest levensreddend handelen met een geldigheidsduur van 3 jaar. Deze vorming is in overeenstemming met de richtlijnen van Kind en Gezin.

Deze EHBO-opleiding pakt de meest voorkomende ongevallen bij kinderen aan. Hoe benader je het slachtoffer? Wat doe je best en wat niet? Hoe moet je een bepaalde aandoening correct verzorgen?

We leren reanimeren volgens de laatste ERC-richtlijnen en oefenen op de baby- en kinderreanimatiepoppen.

Onze docenten zijn allemaal verpleegkundigen op spoed of intensieve zorgen. Er komen dus veel praktische voorbeelden uit de realiteit aan bod.

Bron: UiTinVlaanderen.be