Fotografie "Foto B "

Deze informatie is niet meer actueel!
In module B gaan we nog een stapje verder. Na een korte herhaling van de basisprincipes die je in module A geleerd hebt, gaan we dieper in op de aspecten van de belichting. Je leert je belichting controleren om tot het beeld te komen dat jij wil. Voor het eerst leren we je hoe je licht zal toevoegen aan je opname door gebruik te maken van een externe flitser, dit zowel op als los van de ...

Wanneer

  • 03 februari ’18 (za)
    -
    23 juni ’18 (za)
    maandag
    Gesloten
    dinsdag
    Gesloten
    woensdag
    Gesloten
    donderdag
    Gesloten
    vrijdag
    Gesloten
    zaterdag
    van 08.30u. tot 12.25u.
    zondag
    Gesloten

Prijs

€ 120,00 (Basistarief: 120,00 €; Boek: 7,00 €)

Waar

naam
CVO 3 Hofsteden ' `t Vijverhof '
adres
Kortrijkstraat 708700 Tielt

Contact

Telefoon
051 43 96 49

Info

In module B gaan we nog een stapje verder. Na een korte herhaling van de basisprincipes die je in module A geleerd hebt, gaan we dieper in op de aspecten van de belichting. Je leert je belichting controleren om tot het beeld te komen dat jij wil.
Voor het eerst leren we je hoe je licht zal toevoegen aan je opname door gebruik te maken van een externe flitser, dit zowel op als los van de camera. Je verwerft niet alleen de broodnodige, technische kennis, je leert ook omgaan met flitslicht en je leert hoe dit je beeld kan en zal verbeteren. De praktijk staat hier ook weer centraal. Op het einde van deze cursus mag je jezelf een strobist noemen.
Daarnaast laten we je ook al kennis maken met enkele themamodules: macro-, landschaps-, architectuur- en actiefotografie komen ruimschoots aan bod. Aandacht voor licht, compositie, beeldopbouw, … staat hier centraal. De nadruk ligt hierbij op praktijkoefeningen en we gaan dan ook geregeld op locatie fotograferen.

Bron: UiTinVlaanderen.be