Computercursus: Smartphone fotografie en videobewerking (iOS)

Deze informatie is niet meer actueel!
Heb jij een iPhone en kan je al vrij goed werken met je toestel? Wil je echter nog meer halen uit je camera en leren werken met apps om je afbeeldingen te bewerken? Volg dan deze opleiding! In deze opleiding leer je beter fotograferen met je smartphone. We bekijken alle opties die de camera op je smartphone te bieden heeft. Zo kunnen we de belichting regelen, scherpstellen, panorama's maken en ...

Wanneer

  • 29 januari ’18 (ma)
    -
    19 juni ’18 (di)

Prijs

€ 100,00 (Basistarief: 100,00 €)

Waar

naam
CVO Tielt
adres
Grote Hulststraat 558700 Tielt

Contact

Telefoon
051/40 53 97
info@cvotielt.be
website
http://www.cvotielt.be

Info

Heb jij een iPhone en kan je al vrij goed werken met je toestel? Wil je echter nog meer halen uit je camera en leren werken met apps om je afbeeldingen te bewerken? Volg dan deze opleiding!

In deze opleiding leer je beter fotograferen met je smartphone. We bekijken alle opties die de camera op je smartphone te bieden heeft. Zo kunnen we de belichting regelen, scherpstellen, panorama's maken en nog veel meer.
Daarna ga je de foto's bewerken. We bekijken verschillende gratis apps zoals Instagram en Snapseed om je foto's te verbeteren of creatief te bewerken. Dan is je foto klaar voor publicatie.
We bekijken de mogelijkheden om je foto's te delen met vrienden of op sociale media. Je leert je foto's bewaren in de cloud, zodat je deze nooit meer kwijt raakt. Op die manier kan je de foto's ook op je computer bekijken en gebruiken. We bekijken ook de mogelijkheden om je foto's te laten afdrukken.
Niet enkel het fotograferen komt aan bod, we besteden ook aandacht aan videobewerking. Zo leer je filmen met je smartphone. Via een app kan je dit filmmateriaal snel omtoveren tot een leuk filmpje voor op een website, vlog of om te posten op sociale media.
Lesdag: maandag
Tijdstip: 18:30 – 21:25
Periode: 29 januari – 19 juni
Prijs: € 100
Betalen met opleidingscheques is mogelijk.
Inschrijven kan ook via de website nl. www.cvotielt.be of www.miras.be

Bron: UiTinVlaanderen.be