In Vorm > Me-time: tijd voor jezelf

Deze informatie is niet meer actueel!
Hoe ga jij om met tijd? Het leven biedt je dagelijks heel veel mogelijkheden en dat kan je alleen maar toejuichen. Alleen is het de kunst om alert te blijven dat je jezelf niet voorbij holt en van het ene naar het naar andere rent. Mogen er ook pauzes in je leven aanwezig zijn zodat je jezelf kan opladen, kan bijtanken of je leven even kan aanschouwen? Tijdens 3 avonden gaan we bewust om met ...

Wanneer

  • 15 mei ’18 (di)
    van 19.30 u tot 21.30 u

Prijs

€ 38,00 (Basistarief: 38,00 €)

Waar

naam
Europahal
adres
Gen.Maczekplein8700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20

Contact

vorming@tielt.be

Info

Hoe ga jij om met tijd? Het leven biedt je dagelijks heel veel mogelijkheden en dat kan je alleen maar toejuichen. Alleen is het de kunst om alert te blijven dat je jezelf niet voorbij holt en van het ene naar het naar andere rent.

Mogen er ook pauzes in je leven aanwezig zijn zodat je jezelf kan opladen, kan bijtanken of je leven even kan aanschouwen?

Tijdens 3 avonden gaan we bewust om met de tijd. Hoe spaar je krachten, hoe bereik je méér door minder te doen? Hoe verspil je minder energie aan onbezonnen acties of aan wegen die nergens toe leiden? Alles stil zetten alsof je Tita Tovenaar bent zodat je rustig kan bekijken wat er is vooraleer je verdergaat.

Door meditatie, tips en oefeningen geven we tijd opnieuw de tijd.

Data: 15/05, 22/05, 29/05
Begeleiding: Ilse Van Hevel
I.s.m. Vormingplus Midden- en Zuid West-Vlaanderen

Bron: UiTinVlaanderen.be