In Vorm > Doodgewone kamergesprekken

Deze informatie is niet meer actueel!
Een apart gesprek over leven, over loslaten om volop te kunnen leven en op het einde van dit leven te kunnen sterven. Ontspannen in 't leven staan vraagt dat je kan loslaten, acceptatie van datgene waar je geen controle over hebt, acceptatie van het mysterie van het leven. In een 'Doodgewoon Kamergesprek' ga je kijken naar jouw beelden over leven én loslaten. Daarna breng je deze gedachten, ...

Wanneer

  • 16 april ’18 (ma)
    van 19.30 u tot 21.30 u

Prijs

€ 60,00 (Basistarief: 60,00 €)

Waar

naam
Huis Mulle de Terschueren
adres
Ieperstraat8700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
vorming@tielt.be

Info

Een apart gesprek over leven, over loslaten om volop te kunnen leven en op het einde van dit leven te kunnen sterven.

Ontspannen in 't leven staan vraagt dat je kan loslaten, acceptatie van datgene waar je geen controle over hebt, acceptatie van het mysterie van het leven.
In een 'Doodgewoon Kamergesprek' ga je kijken naar jouw beelden over leven én loslaten. Daarna breng je deze gedachten, gevoelens en ervaringen in verbinding met die van de anderen. Dat alles gebeurt in een sfeer van acceptatie en meditatie.

De 'Doodgewone Kamergesprekken' hebben een vastgelegd patroon. Het is geen praten vanuit concepten, maar praten vanuit jouw ervaring, jouw weten. Vooraleer je in gesprek gaat met de anderen maak je contact met de diepere lagen van je bewustzijn, je wezen. Daarna word je uitgenodigd om in een open rustige houding contact te maken met de anderen. De bijeenkomsten worden afgesloten met een meditatie.

Data: 16/04, 23/04, 07/05, 14/05
Begeleiding: Rie Vanduren, Vormingplus Midden-en Zuid West-Vlaanderen
Locatie: Huis Mulle de Terschueren, Ieperstraat 42, 8700 Tielt
I.s.m. Vormingplus Midden- en Zuid West-Vlaanderen

Bron: UiTinVlaanderen.be