VOETBALFUNDAG TVV KINDERKANKERFONDS UZ GENT

Zondag 20 mei 2017 organiseren wij een heuse VOETBFUNDAG TVV KINDERKANKERFONDS UZ GENT. Dit gaat door op de terreinen van Sport-en recreatiedomein Watewy,Hondstraat 100,8700 Tielt. . Iedere dag krijgen er ouders te horen dat er bij hun kind die vreselijke ziekte kanker is vastgesteld. Zumba Tielt is al verschillende jaren bezig om zoveel mogelijk mensen samen te brengen met als doel zoveel ...

Wanneer

  • 20 mei ’18 (zo)
    van 08.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 25,00 (Basistarief: 25,00 €)

Waar

naam
Watewy Hondstraat 100 TIELT
adres
hondstraat 1008700 Tielt

Tickets

kkfenco@gmail.com

Contact

Telefoon
0475/288937

Info

Zondag 20 mei 2017 organiseren wij een heuse VOETBFUNDAG TVV KINDERKANKERFONDS UZ GENT.
Dit gaat door op de terreinen van Sport-en recreatiedomein Watewy,Hondstraat 100,8700 Tielt.
.
Iedere dag krijgen er ouders te horen dat er bij hun kind die vreselijke ziekte kanker is vastgesteld.
Zumba Tielt is al verschillende jaren bezig om zoveel mogelijk mensen samen te brengen met als doel zoveel mogelijk geld te verzamelen voor het Kinderkankerfonds UZ Gent. Dit jaar is Zumba Tielt toe aan de 5de editie “Zumba tvv het Kinderkankerfonds UZ Gent”. Omdat het een “verjaardags”editie is, worden het hele jaar door verschillende activiteiten opgezet, met het Zumba-evenement als slotactiviteit.

In het kader van deze verjaardagseditie, wordt ook een Fun-voetbaldag georganiseerd.
De Fun-voetbaldag heeft ook als hoofddoel om de cheque aan te vullen. Het is geen competitie, maar een voetbaldag voor jongeren en volwassenen, waar sport en spel centraal staat en die doorgaat op 07/05/2017 van 9u tot 17u30 op de Watewy in Tielt.
Iedereen is welkom:professionele voetbalploegen,G-ploegen, bedrijven, mama's-of papa's-ploegen, ...
We proberen zoveel mogelijk het reglement van zaalvoetbal toe te passen (zie bijlage).

We willen benadrukken dat dit geen tornooi is maar een voetbaldag: Fair play is een must. Iedereen is er om plezier te maken. Discussies en ruzies horen niet thuis op deze voetbalvelden. De medewerkers, de scheidsrechters, enz doen dit in hun vrije tijd voor het goede doel. Behandel elkaar met respect.

Met grote trots kunnen we ook meedelen dat de meter van Zumba Tielt Margot Hallemans (Hanne uit Familie) ook aanwezig zal zijn die dag om een handje te helpen. Ze zal ook aanwezig zijn op de Zumba-dag waar het bedrag van al onze activiteiten zal bekend gemaakt worden. Het slotevenement 'Zumba tvv Kinderkankerfonds UZ Gent' gaat door in de Europahal van Tielt (Gen. Maczekplein) op 19/05/2017 van 19-21h. Allen daarheen!
Ook Filip D'Haeze ons peter en misschien nog enkele andere bv's zullen aanwezig zijn of een aftrap geven.
Wie Papy ook eens geen Zumba,maar voetbal wil zien spelen kan misschien ook op die dag zijn kans wagen.

Eten en drinken is er in overvloed.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met alle ploegen en medewerkers van deze eerste editie van onze Fun-voetbaldag een geslaagde editie zullen maken. Breng vrienden, familie en collega's mee om te supporteren want iedere eurocent kan goed gebruikt worden door het Kinderkankerfonds UZ Gent. Samen kunnen we proberen de patiëntjes terug een doel te geven in het leven!

Bron: UiTinVlaanderen.be