Nacht van de Jupiler 2018 - KLJ Aarsele

Deze informatie is niet meer actueel!
Op zaterdag 14 april is Aarsele opnieuw THÉ PLACE TO BE. Niemand minder dan DJ BRNT & Dj Vjeetn komen het dak van de loods er los afblazen! De talrijk aanwezige liters Jupiler zullen vloeien als watervallen. U betaalt voor 01u00 slechts €1 voor het goudgele gerstenat. Krijg je maar niet genoeg van de pretcilinders? Ook na 01u00 zal deze godendrank aan democratische prijzen verkocht worden. ...

Wanneer

  • 14 april ’18 (za)
    van 21.00 u tot 04.00 u

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €)

Waar

naam
Fuiflocatie KLJ Aarsele
adres
Vinktstraat8700 Aarsele (Tielt)

Info

Op zaterdag 14 april is Aarsele opnieuw THÉ PLACE TO BE. Niemand minder dan DJ BRNT & Dj Vjeetn komen het dak van de loods er los afblazen!

De talrijk aanwezige liters Jupiler zullen vloeien als watervallen. U betaalt voor 01u00 slechts €1 voor het goudgele gerstenat. Krijg je maar niet genoeg van de pretcilinders? Ook na 01u00 zal deze godendrank aan democratische prijzen verkocht worden.

Daarnaast zal onze cocktailbar rijkelijk gevuld zijn. De vele roodjes en andere overheerlijke brouwsels zullen jullie uitgedroogde kelen voorzien van een goede smeerbeurt.
Ben jij chauffeur van dienst? Niet getreurd, want aan de BOB's wordt ook gedacht!

U betaalt slechts €7 entree voor een avond vol drank-, zing-, dans-, boef- en feestplezier!

Krijgt u van het vele dansen en het smeren van de stembanden nog een hongerke, dan kan u rekenen op DÉ held van de avond. Niemand minder dan Tom Worst en zijn jonge deerne Ariane zullen speciaal voor jullie de allerbeste hamburgers van de streek, wat zeg ik, van de wereld voorzien.

U leest het, de afwezigen hebben zoals gewoonlijk ongelijk!

Bron: UiTinVlaanderen.be

foto: Nacht van de Jupiler 2018 - Affiche

Categorie

Organisatie

naam
KLJ Aarsele
Alle activiteiten
Deel deze pagina