Carnavalsstoet zondag 4 maart 2018

Deze informatie is niet meer actueel!
Carnaval in Tielt komt eraan! Op zondag 4 maart worden onze straten opnieuw ondergedompeld in de gezellige ambiance die kenmerkend is voor dit evenement. Carnavalsstoet De groepen stellen zich op in de Tramstraat/Pontweg en vertrekken vervolgens richting Sint-Janstraat, Markt, Kortrijkstraat, Sint-Michielstraat en Deken Darraslaan. De stoet wordt ontbonden op het Polenplein. De stoet start om ...

Wanneer

  • 04 maart ’18 (zo)
    van 14.00 u tot 20.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Markt Tielt
adres
Markt 138700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 81 79
evenementen@tielt.be

Info

Carnaval in Tielt komt eraan! Op zondag 4 maart worden onze straten opnieuw ondergedompeld in de gezellige ambiance die kenmerkend is voor dit evenement.

Carnavalsstoet

De groepen stellen zich op in de Tramstraat/Pontweg en vertrekken vervolgens richting Sint-Janstraat, Markt, Kortrijkstraat, Sint-Michielstraat en Deken Darraslaan. De stoet wordt ontbonden op het Polenplein. De stoet start om 14u!

Naast de lokale en buitenlandse groepen zal onze zusterstad Gross-Gerau ook dit jaar niet ontbreken. We verwelkomen ook graag een groep uit Aalst, namelijk de Zwiejtzoel'n en een drumgroep; Fiesta Percussion .

Afterparty

Na afloop van de stoet wordt er verder gefeest in de Europahal. Iedereen is welkom! De prijzen voor de deelnemers aan de stoet worden op de afterparty uitgereikt en daarenboven is er een gastoptreden van ANJA YELLES! De toegang is gratis.

Verder ook nog:

Carnavalskermis

Vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018 - Markt Tielt

Carnavalsfeest Orde van de 3 Sleutels

Zaterdag 24 februari – Café De Kiste
14.00 uur Verkiezing van Junior- en Jeugdprinsenpaar – Café De Kiste, Krommewalstraat 2, 8700 Tielt

Zaterdag 3 maart - Europahal

20.11 uur Pronkzitting met verkiezing van Stadsprins en Sleutelfee met optredens van Jason Bradley, Herbert Verhaeghe en de Aarseelse Ka 3. Afterparty met Fd Solutions en dj Lennert Wolfs.
Inkom: 6 euro in voorverkoop, 8 euro aan de deur.
www.ordevande3sleutels.be

Bron: UiTinVlaanderen.be