Jawadde, een padde

Deze informatie is niet meer actueel!
Steek je graag je handen uit de mouwen en ben je niet bang van het donker? Lees dan zeker verder! Wanneer het kwik terug stijgt en de zon wat later gaat slapen, ontwaken allerlei vreemde wezens. Onze wrattige vrienden, de padden, onze glibberige gabbers, de kikkers en onze delicate draakjes, de salamanders, komen van overal uitgekropen en trekken de baan op. Ze gaan op zoek naar liefde! Jammer ...

Wanneer

  • 10 februari ’18 (za)
    -
    11 maart ’18 (zo)

Waar

naam
Wijk Monteval
adres
Kasteelstraat8700 Tielt

Info

Steek je graag je handen uit de mouwen en ben je niet bang van het donker? Lees dan zeker verder! Wanneer het kwik terug stijgt en de zon wat later gaat slapen, ontwaken allerlei vreemde wezens. Onze wrattige vrienden, de padden, onze glibberige gabbers, de kikkers en onze delicate draakjes, de salamanders, komen van overal uitgekropen en trekken de baan op. Ze gaan op zoek naar liefde! Jammer genoeg maakt liefde blind en hadden zij niet gerekend op auto's met dikke banden. Voor velen is het dan ook hun laatste reis. Wil je dit graag voorkomen? Neem dan deel aan een paddenoverzetactie in je buurt.

Heb je dus tijdens de vroege lente bij valavond of het ochtendgloren een gaatje in je agenda? Help dan mee bij een actie in je buurt!

Er zijn ook acties in Schuiferskapelle en op Rijckegemkouter.

Zie je vaak platgereden padden in je buurt en er wordt nog geen actie ondernomen? Laat het ons dan weten!

Geef een seintje aan (katrien.geurts@detorenvalk.be) en de lokale vrijwilliger zal jou verder informeren en begeleiden!