De Rocky Mountains USA-Canada

Deze informatie is niet meer actueel!
Rik Taveirne en Frankie Meuleman, twee begeesterde fotografen en cineasten, brengen ons een schitterende kleurrijke avond over de Rocky Mountains. De Rocky Mountains, symbool voor vrijheid en avontuur, behoren landschappelijk tot het mooiste wat er op de wereld te zien is: een gigantische rotsbarrière. blauwe bergmeren, dicht begroeide naaldwouden, wapiti, bizons, zwarte beer, grizzly. Rik ...

Wanneer

  • 19 april ’18 (do)
    van 14.30 u tot 16.30 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; Niet-leden: 11,00 €)

Waar

naam
Hotel-restaurant El Parador
adres
Ruiseleedsesteenweg 118700 Tielt

Tickets

vlas.tielt@gmail.com

Info

Rik Taveirne en Frankie Meuleman, twee begeesterde fotografen en cineasten, brengen ons een schitterende kleurrijke avond over de Rocky Mountains.
De Rocky Mountains, symbool voor vrijheid en avontuur, behoren landschappelijk tot het mooiste wat er op de wereld te zien is: een gigantische rotsbarrière. blauwe bergmeren, dicht begroeide naaldwouden, wapiti, bizons, zwarte beer, grizzly. Rik Taveirne en Frankie Meuleman hebben het allemaal gezien op deze 7000 km lange reis. Hoogtepunt is 'Yellowstone National Park' met zijn spuitende geisers en zwavelhoudende warmwaterbronnen. Topavond!

Te noteren in uw agenda: op donderdag 17 mei bezoeken we Wijngoed Kapelle in Schuiferskapelle.

Bij de koffie zijn de traditionele paashazen voorzien. Gelieve dan ook in te schrijven voor deze activiteit. U doet dit met een e-mailtje aan vlas.tielt@gmail.com of met een telefoontje aan het secretariaat (051 40 14 11) of de penningmeester (051 40 02 49).

Bron: UiTinVlaanderen.be