PEURE ROCK

Deze informatie is niet meer actueel!
Mivalti is een begrip in de regio Tielt. Mivalti staat voor zorg, ondersteuning en begeleiding van volwassen personen met een beperking. We bieden aan 160 gasten verblijf, dagbesteding, mobiele en ambulante ondersteuning. Peure Rock is intussen ook een begrip geworden in de regio. doel: personen met en zonder beperking samen een festival op Tieltse bodem laten beleven. Het concept kent drie ...

Wanneer

  • 28 april ’18 (za)
    van 00.00 u
  • 29 april ’18 (zo)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €; 12 VVK,: 15,00 €; mensen met beperkingen: 8,00 €)

Waar

naam
Mivalti, Christiaan Vande Vyverezaal
adres
Gruuthusestraat 368700 Tielt

Tickets

Telefoon
051/405252
info@mivalti.be
website
http://www.mivalti.be

Info

Mivalti is een begrip in de regio Tielt. Mivalti staat voor zorg, ondersteuning en begeleiding van volwassen personen met een beperking. We bieden aan 160 gasten verblijf, dagbesteding, mobiele en ambulante ondersteuning.
Peure Rock is intussen ook een begrip geworden in de regio. doel: personen met en zonder beperking samen een festival op Tieltse bodem laten beleven. Het concept kent drie ingrediënten: Rockmuziek, Tielt en inclusie.
Peure Rock was geboren. Intussen zijn we aan de vierde editie toe. Opnieuw worden Tieltse bands gelanceerd. Eén of meer headliners staan op het programma. Peure Rock gaat door op het domein van Mivalti (Gruuthusestraat 36 te Tielt). De tuin en in de Christian Vande Vyverezaaal vormen de festivalruimte. We mikken ook dit jaar op een opkomst van minstens 500 festivalgangers. Peure Rock staat open voor een breed publiek.
Iedereen welkom op:
Zaterdag 28 april 2018, 15u of 15u30 4de editie van PEURE ROCK, inclusief festival
Tuin en Christian Vande Vyverezaal Mivalti,
Pa. Staalhandel Rosseel Gruuthusestraat 8700 Tielt

Op het programma:
Daddy Was Wrong
The Heavenly Kings
Maïskie Molie
The Light House
Guy Swinnen Band
DJ Pulp Mixion

Bron: UiTinVlaanderen.be

foto: sfeerbeeld Peure Rock 2016 : enthousiaste rockliefhebbers genieten van plaatselijke rockbands en enkele bekende namen

Categorie

Organisatie

naam
MIVALTI Ronald Kesteloot
Alle activiteiten
Deel deze pagina