Evita

Deze informatie is niet meer actueel!
JET Tielt nodigt u graag uit op haar totaalspektakel rond Evita Perón, de sterke vrouw van Argentinië. Op zaterdag 28 april 2018 om 20.00u zal de JET-familie het beste van zichzelf geven in de Europahal van Tielt. Dit concert wordt uitgevoerd in samenwerking met balletschool Attitude en accordeonsoliste Elke De Meester. Wim Belaen loodst u door de avond als een volleerde tangodanser. Zijn ...

Wanneer

  • 28 april ’18 (za)
    van 20.00 u tot 22.30 u

Prijs

€ 13,00 (Basistarief: 13,00 €; Kinderen < 12 jaar: 0,00 €)

Waar

naam
Europahal
adres
Generaal Maczekplein 58700 Tielt

Tickets

Telefoon
+3251405394
kaarten@jettielt.be

Contact

website
http://www.jettielt.be

Info

JET Tielt nodigt u graag uit op haar totaalspektakel rond Evita Perón, de sterke vrouw van Argentinië. Op zaterdag 28 april 2018 om 20.00u zal de JET-familie het beste van zichzelf geven in de Europahal van Tielt. Dit concert wordt uitgevoerd in samenwerking met balletschool Attitude en accordeonsoliste Elke De Meester.

Wim Belaen loodst u door de avond als een volleerde tangodanser. Zijn dirigeerstokje zal onder andere bewegen op de tonen van: 'Postcard from Buenos Aires', 'Verano Porteno', 'A Little Tango Music', 'Midnight in Buenos Aires', 'Sheltering Sky' en last but not least enkele hoogtepunten uit de musical 'Evita'.
Elke De Meester zal van haar kant soleren op accordeon. Zij zal onder begeleiding van de JET Symphonic Band de solowerken “Libertango” en “Oblivion” ten berde brengen. Deze werken zijn van de hand van tangomuzikant Astor Piazzolla.
Annelies Eggern neemt het dansgedeelte voor haar rekening met balletschool Attitude. De ballerina's voeren aangepaste choreografieën uit die als het ware zullen versmelten met de muziek. Het wordt een streling voor oog en oor.
Ook bij de jongste leden van de JET-familie zit heel wat talent klaar die altijd hun beste beentje voorzet. Zo zal de JET Mini Band en de JET Junior Band uitpakken met een luchtig voorprogramma waarin zij o.a. 'The Muppet Show Time', 'Do Re Mi', 'I don't know how to love him', 'Gonna Fly Now', 'West Side Story' en 'Street Tango' zullen spelen. Dit alles onder leiding van onze Tieltse Evita: Mieke De Meyer.

Graag nodigen wij u en uw familie uit om u op zaterdag 28 april 2018 om 20.00u te laten onderdompelen in de Argentijnse muziek en alle latinosferen die dit met zich mee zal brengen. De JET Symphonic Band onder leiding van Wim Belaen zal schitteren als nooit tevoren en het enthousiasme van de Jet Mini Band en de Jet Junior Band onder leiding van Mieke De Meyer zal bij iedereen aanstekelijk werken. Zo zal u zonder moeite de Argentijnse warmte voelen in de Tieltse Europahal. Mis deze avond vol temperament niet!

Kaarten aan 13 euro (kinderen <12 jaar gratis) – via het centrale verkooppunt te Bruggestraat 32, Tielt (051/40 53 94) en verkrijgbaar bij alle leden. Mailen kan ook naar kaarten@jettielt.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be