Kidsfundag

Deze informatie is niet meer actueel!
Op ons slotevenement gaan plezier en een groot hart hand in hand. Iedereen, groot en klein, beleeft een spetterende namiddag waarbij de opbrengst integraal geschonken wordt aan het Kinderkankerfonds van UZ Gent. De Europahal wordt omgebouwd tot een heus speelparadijs met springkastelen, volksspelen, kindergrime, knutselactiviteiten,… Een terrasje met een drankje, gebak, snoep en een foodtruck ...

Wanneer

  • 03 juni ’18 (zo)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €)

Waar

naam
Europahal
adres
Gen.Maczekplein8700 Tielt

Tickets

kkfenco@gmail.com

Contact

Telefoon
0475/288937

Info

Op ons slotevenement gaan plezier en een groot hart hand in hand.
Iedereen, groot en klein, beleeft een spetterende namiddag waarbij de opbrengst integraal geschonken wordt aan het Kinderkankerfonds van UZ Gent.

De Europahal wordt omgebouwd tot een heus speelparadijs met springkastelen, volksspelen, kindergrime, knutselactiviteiten,… Een terrasje met een drankje, gebak, snoep en een foodtruck zorgt voor verademing voor de ouders, grootouders, tantes, nonkels,…

De meter en de peter van KKF & Co., Margot Hallemans en Filip D'Haeze, zullen ook aanwezig zijn en steken de handen uit de mouwen.
“Padrino” Ricardo Oliveira Ferreira en zijn Dansschool Dançar zorgen voor een vleugje muziek en een spetterende dansworkshop.
Onze BV's zullen ook tijd maken voor een signeersessie en het maken van een leuke foto!
Spelende kinderen betalen € 10 inkom en ontvangen een leuk geschenkje na een rondje spelplezier. Voor volwassenen is de inkom gratis.
Meer info? Contacteer KKF & Co. via kkfenco@gmail.com of op de nummers 0475/28.89.37 en 0473/46.87.95
Volg ons op FB https://www.facebook.com/KKFenCO/

Bron: UiTinVlaanderen.be