Freakersdag Ter Land, in de lucht en in het water

Deze informatie is niet meer actueel!
Overal valt wel iets te beleven.  Van het kleinste kriebelbeestje tot de grootste boom,  van de geur van salie tot het parfum van kamperfoelie, van de smaak van waterpeper tot de honing van de dovenetel, van het krassen van een sprinkhaan tot het zingen van de grasmus, van de ruige weegbree tot de eendenkuikens in hun dons. Op 23 juni 2018 organiseren we opnieuw de freakersdag met zijn ...

Wanneer

  • 23 juni ’18 (za)
    van 13.30 u tot 23.30 u

Waar

naam
Stationsplein Tielt
adres
Stationsplein 8700 Tielt

Info

Overal valt wel iets te beleven. 

Van het kleinste kriebelbeestje tot de grootste boom, 

van de geur van salie tot het parfum van kamperfoelie,

van de smaak van waterpeper tot de honing van de dovenetel,

van het krassen van een sprinkhaan tot het zingen van de grasmus,

van de ruige weegbree tot de eendenkuikens in hun dons.

Op 23 juni 2018 organiseren we opnieuw de freakersdag met zijn ondertussen bekende formule. We verzamelen om 13u30 aan het station van Tielt. Met de auto gaat het richting Kortemark. Hier vind je de oude spoorweg die vroeger naar Ieper liep. Een pareltje voor de planten-liefhebber. En planten trekken insecten aan, insecten trekken vogels en zoogdieren aan... En zo zijn we goed voor de rest van de middag.

Traagzaam trekken we verder richting Blankaart. We zoeken voor jou de meest exclusieve picknickplaats voor het aperitief en diner. Bubbels en hapjes, koud buffet à volonté met aangepaste dranken en een overheerlijk dessertje. Je hoeft aan niets te denken, voor niets te zorgen. Wij doen het voor jou. Na het avondeten verkennen we de Blankaart(omgeving) om, vanop de fluisterboot, de zon te zien ondergaan.

Leden natuurpunt €20 p.p. niet-leden: €25 p.p.

Inschrijven verplicht vóór 15 juni.