Autoloze zondag met City Trail en workshop Gezinsbond Tielt

Deze informatie is niet meer actueel!
CITY TRAIL Op autoloze zondag 16 september organiseert Kiwanis om 15u00 in samenwerking met Stad Tielt de tweede editie van de Tielt City Trail. Via een volledig nieuw parcours zie je al wandelend of lopend onze stad, straten en gebouwen van een geheel andere kant. Start- en aankomstplaats is net als vorig jaar de Europahal en je kan opnieuw tijdens het parcours zelf kiezen of je voor 5 of 10 ...

Wanneer

  • 16 september ’18 (zo)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Waar

naam
Europahal
adres
Gen.Maczekplein8700 Tielt

Info

CITY TRAIL
Op autoloze zondag 16 september organiseert Kiwanis om 15u00 in samenwerking met Stad Tielt de tweede editie van de Tielt City Trail. Via een volledig nieuw parcours zie je al wandelend of lopend onze stad, straten en gebouwen van een geheel andere kant. Start- en aankomstplaats is net als vorig jaar de Europahal en je kan opnieuw tijdens het parcours zelf kiezen of je voor 5 of 10 kilometer gaat. Vorig jaar konden we 1.200 deelnemers van alle leeftijden overtuigen; dit jaar ben jij er toch ook (weer) bij?
PRAKTISCHE INFORMATIE
Inschrijven: € 9,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot en met 12 jaar, dit kan ook de dag zelf nog (€ 15,00/volwassene)
MEER INFO

Organisatie: Kiwanis Club Tielt i.s.m. Stad Tielt

E: inschrijvingen@tieltcitytrail.be
W: www.tieltcitytrail.be

WORKSHOP GEZINSBOND

Op zondag 16 september is er tussen 14u00 en 17u00 een rijvaardigheidsparcours in Tielt. Wil jij graag behendiger worden met je fiets? Kom dan zeker eens langs. De workshop is voor kinderen die graag fietsen, tot en met 12 jaar of het 6de leerjaar. Dit event heeft plaats op autoloze zondag op de parking van de belastingen, onder toezicht van de ouders. Dit behendigheids-en rijvaardigheidsparcours is volledig gratis.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar: op de parking van de belastingen in Tielt
Inschrijven: niet vereist
Aantal: geen beperking; indien veel kinderen komen opdagen, zal ter plaatse een tijdstip worden voorgesteld, zodat elk kind de kans krijgt om te oefenen
Leeftijd: kinderen tot en met 12 jaar (6de leerjaar)
Benodigdheden: eigen fiets

MEER INFO

Organisatie: Gezinsbond Tielt

E: activiteiten@gezinsbond-tielt.be
W: www.gezinsbond-tielt.be

Bron: UiTinVlaanderen.be