Seizoensopening Theater Malpertuis

Deze informatie is niet meer actueel!
Naar goede gewoonte claimt Malpertuis de 3de zondag van september voor de jaarlijkse seizoensopening. Om de spanning er in te houden, gooien we dit jaar de formule om: het gebruikelijke praatprogramma ruilen we in voor een totaalpakket van afzonderlijke activiteiten die je zelf naar hartenlust kan combineren! Kunnen we alvast prijsgeven: een inkijk in de making-of van onze gloednieuwe ...

Wanneer

  • 16 september ’18 (zo)
    van 10.00 u tot 23.00 u

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Contact

website
http://www.malpertuis.be

Info

Naar goede gewoonte claimt Malpertuis de 3de zondag van september voor de jaarlijkse seizoensopening. Om de spanning er in te houden, gooien we dit jaar de formule om: het gebruikelijke praatprogramma ruilen we in voor een totaalpakket van afzonderlijke activiteiten die je zelf naar hartenlust kan combineren!

Kunnen we alvast prijsgeven: een inkijk in de making-of van onze gloednieuwe productie Beginners, interviews met makers en acteurs, een open repetitie van Vijand van het volk met lokaal talent, een kortfilm van cineaste Nathalie Teirlinck, live muziek, bits & bites van het huis en een happy hour ticketpromotie… We starten om 10u00 en gaan door tot theetijd. Aan jou om te beslissen wanneer je in- of uitstapt!

Journaliste en filosofe Anna Luyten (De Morgen, De Standaard, Knack) neemt dit jaar de interviews voor haar rekening en verwelkomt ondermeer acteurs Katelijne Verbeke, Tania Van der Sanden, Frans Van der Aa, Bob De Moor en de gezichten achter Atelier Bildraum - Steve Salembier & Charlotte Bouckaert.
Laat ons weten of je erbij zal zijn door in te schrijven via ticketpagina !
Doorlopend van 10u00 tot 14u00

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: Zondag 16 september 2018
Waar: Theater Malpertuis, Stationstraat 25, Tielt

Bron: UiTinVlaanderen.be