Seizoensopening Theater Malpertuis

COME AND SEE: SEIZOENSOPENING THEATER MALPERTUIS Ook nu claimt Theater Malpertuis het 3de weekend van september voor de jaarlijkse seizoensopening. Om de spanning er in te houden, gooien we dit jaar de formule om: zondag wordt zaterdag, ochtend wordt avond en het vast programma ruilen we in voor een totaalpakket van afzonderlijke activiteiten die je zelf naar hartenlust kan combineren! Kunnen ...

Wanneer

  • 15 september ’18 (za)
    van 18.00 u tot 23.00 u

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationsstraat 258700 Tielt

Contact

website
http://www.malpertuis.be

Info

COME AND SEE: SEIZOENSOPENING THEATER MALPERTUIS

Ook nu claimt Theater Malpertuis het 3de weekend van september voor de jaarlijkse seizoensopening. Om de spanning er in te houden, gooien we dit jaar de formule om: zondag wordt zaterdag, ochtend wordt avond en het vast programma ruilen we in voor een totaalpakket van afzonderlijke activiteiten die je zelf naar hartenlust kan combineren!
Kunnen we alvast prijsgeven: rondleidingen achter de schermen door bekende Malpertuis-gezichten, een inkijk in de making-off van onze gloednieuwe productie BEGINNERS, interviews met makers en acteurs, een kortfilm van Natalie Teirlinck, bits & bites van het huis en een happy hour ticketpromotie… We starten om 18u00 en gaan door tot middernacht. Aan jou om te beslissen wanneer je in- of uitstapt!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: Zaterdag 15 september 2018, van 18u00 tot 23u30
Waar: Theater Malpertuis, Stationstraat 25, Tielt

Bron: UiTinVlaanderen.be