Opening fietsroute 'Amusant Platteland'

Deze informatie is niet meer actueel!
Het landbouwleerpad duikt de toekomst in onder de nieuwe naam 'Amusant Platteland. Een Tieltse landbouwfietstocht in al zijn facetten'. Het concept is gekend: een fietstocht brengt je langsheen verschillende landbouwbedrijven om kennis te maken met verschillende aspecten van de landbouw. Maar er is méér, want naast info over landbouw, word je ondergedompeld in het landschap, natuur, ...

Wanneer

  • 01 juli ’18 (zo)
    van 13.00 u tot 20.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Stadhuis
adres
Markt 138700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 56
evenementen@tielt.be

Info

Het landbouwleerpad duikt de toekomst in onder de nieuwe naam 'Amusant Platteland. Een Tieltse landbouwfietstocht in al zijn facetten'. Het concept is gekend: een fietstocht brengt je langsheen verschillende landbouwbedrijven om kennis te maken met verschillende aspecten van de landbouw. Maar er is méér, want naast info over landbouw, word je ondergedompeld in het landschap, natuur, geschiedenis, … Kortom, een ultieme blik op de streekidentiteit van onze regio! De fietsroute kwam tot stand met financiële steun van Leader Midden-West-Vlaanderen en met medewerking van de Landbouwraad Tielt.

De overkoepelende fietsroute (17 km) wordt officieel ingereden op zondag 1 juli. Op verschillende stopplaatsen kan je lekker smullen van streeklekkers!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar: vertrek aan stadhuis Tielt, Markt 13, 8700 Tielt
Wanneer: vertrek om 13u00
Inschrijving: verplicht via evenementen@tielt.be
Prijs: gratis

MEER INFO

Organisatie: Stad Tielt, Leader Midden-West-Vlaanderen, Landbouwraad Tielt, KLJ, KVLV en Landelijke Gilde Tielt

Bron: UiTinVlaanderen.be