Koken - Wild en gevogelte
Deze informatie is niet meer actueel!
Ben je wild van wild en gevogelte? Schrijf je in voor deze cursus en laat je inspireren door onze recepten, tips en trucs! Welke soorten wild zijn er? Hoe wordt wild klaargemaakt? Je aarzelt om zelf wild te bereiden? Wij begeleiden je.
Wanneer
-
13 september ’18 (do)-10 januari ’19 (do)
- maandag
- Gesloten
- dinsdag
- Gesloten
- woensdag
- Gesloten
- donderdag
- van 18u. tot 21.50u.
- vrijdag
- Gesloten
- zaterdag
- Gesloten
- zondag
- Gesloten
Prijs
€ 60,00 (Basistarief: 60,00 €; Lesmateriaal: 115,00 €)Waar
- naam
- CVO 3 Hofsteden 'Tielt KA'
- adres
- Stationstraat 678700 Tielt
Contact
- Telefoon
- 051426362
Info
Ben je wild van wild en gevogelte? Schrijf je in voor deze cursus en laat je inspireren door onze recepten, tips en trucs! Welke soorten wild zijn er? Hoe wordt wild klaargemaakt? Je aarzelt om zelf wild te bereiden? Wij begeleiden je.Bron: UiTinVlaanderen.be