Koken - Wild en gevogelte

Deze informatie is niet meer actueel!
Ben je wild van wild en gevogelte? Schrijf je in voor deze cursus en laat je inspireren door onze recepten, tips en trucs! Welke soorten wild zijn er? Hoe wordt wild klaargemaakt? Je aarzelt om zelf wild te bereiden? Wij begeleiden je.

Wanneer

  • 13 september ’18 (do)
    -
    10 januari ’19 (do)
    maandag
    Gesloten
    dinsdag
    Gesloten
    woensdag
    Gesloten
    donderdag
    van 18u. tot 21.50u.
    vrijdag
    Gesloten
    zaterdag
    Gesloten
    zondag
    Gesloten

Prijs

€ 60,00 (Basistarief: 60,00 €; Lesmateriaal: 115,00 €)

Waar

naam
CVO 3 Hofsteden 'Tielt KA'
adres
Stationstraat 678700 Tielt

Contact

Telefoon
051426362

Info

Ben je wild van wild en gevogelte? Schrijf je in voor deze cursus en laat je inspireren door onze recepten, tips en trucs! Welke soorten wild zijn er? Hoe wordt wild klaargemaakt? Je aarzelt om zelf wild te bereiden? Wij begeleiden je.

Bron: UiTinVlaanderen.be